کد خبر:۶۸۰۹۰۹
با تاکید بر گسترش همکاری،

هیأت عالی رتبه اتحادیه دانشگاه‌های فرانسوی زبان از دانشگاه شریف بازدید کردند

هیأتی عالی رتبه از اتحادیه دانشگاه‌های فرانسوی زبان ضمن بازدید و دیدار مسئولان دانشگاه شریف بر گسترش همکاری‌های طرفیت تاکید کردند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در جلسه‌ حضور هیأتی عالی رتبه از اتحادیه دانشگاه‌های فرانسوی زبان در دفتر ریاست دانشگاه، دو گومر، ریاست اتحادیه بین المللی دانشگاه‌های فرانسوی زبان (AUF و آقای سبورین، مدیر خاورمیانه این اتحادیه به همراه  بونتو، رایزن علمی سفارت فرانسه در ایران ضمن بازدید از دانشگاه صنعتی شریف با  فتوحی، رئیس دانشگاه و سیم چی، مدیر امور بین الملل دیدار کردند.

این بازدید پیرو عضویت رسمی دانشگاه صنعتی شریف در این اتحادیه در سال گذشته و جهت بررسی راه‌های گسترش همکاری‌های دانشگاه صنعتی شریف با دانشگاه‌های مطرح فرانسوی و دیگر دانشگاه‌های عضو این اتحادیه صورت پذیرفت.

در این جلسه فتوحی از جایگاه برجسته دانشگاه صنعتی شریف در سطح ملی و همچنین همکاری‌های موفق و با سابقه دانشگاه با مراکز کشور فرانسه از جمله گرینبول سخن گفت. وی همچنین به تعداد قابل توجه اساتید فارغ التحصیل فرانسه در دانشگاه اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد که با عضویت در اتحادیه AUF بتوان روند همکاری‌های دانشگاه صنعتی شریف با فرانسه را تسهیل ببخشد.
 
در طرف مقابل نیز آقای دو گومر با اشاره به فعالیت‌های گسترده AUF در تسهیل روابط دانشگاهی میان اعضایش از عضویت دانشگاه صنعتی شریف ابراز خشنودی کرد.
 
در ادامه جلسه امکان استفاده از تسهیلات AUF برای برگزاری دوره‌های مدرک دوگانه با دانشگاه‌های فرانسوی مورد بررسی قرار گرفت. همچنین طرح برگزاری یک دوره مشترک در یکی از شاخه‌های علوم یا مهندسی به زبان فرانسه در پردیس بین الملل کیش دانشگاه به بحث گذاشته شد.

گفتنی است که این هیأت همچنین بازدیدی از مرکز خدمات فناوری دانشگاه داشتند و از نزدیک با دستاورد‌های این مرکز آشنا شدند. دانشگاه صنعتی شریف در سال گذشته به عضویت رسمی این اتحادیه مطرح بین المللی درآمده است. به علاوه، AUF اتحادیه متشکل از بیش از ۸۵۰ دانشگاه از سرتاسر دنیاست که در زمینه تسهیل تعاملات علمی اعضایش فعالیت می‌کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار