
کد خبر:۶۷۸۹۳۹
قنادباشی در گفتوگو با دانشجو:
بعد از فروپاشی داعش امنیت رژیم صهیونیستی به شدت زیر سوال رفته است/ اسرائیل اگر مرد جنگیدن بود مسؤلیت حمله به سوریه را میپذیرفت
یک کارشناس مسائل خاورمیانه گفت: اسرائیلیها به شدت مترصد آن هستند که امریکا را وارد عرصه نبرد کنند و به این منظور امریکا و اروپا را تشویق کنند تا آنها توان نظامی سوریه را از بین ببرند.
جعفر قناد باشی کارشناس مسائل خاورمیانه در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو در خصوص حمله رژیم صهیونیستی به نقاطی از سوریه گفت: این اقدام که اسرائیل رسما مسئولیت آن را نپذیرفت و به صورت عملیات تروریستی آن را انجام داد جای تفکر دارد.
وی افزود: اسرائیل زمانی میتواند به این حمله افتخار کند که مسئولیت آن را بپذیرد نه اینکه دزدانه این عملیات را انجام دهد.
وی افزود: اسرائیل زمانی میتواند به این حمله افتخار کند که مسئولیت آن را بپذیرد نه اینکه دزدانه این عملیات را انجام دهد.
قناد باشی تاکید کرد: امریکا به منظور حمله مجدد به سوریه بود، اما اگر اسرائیل درصدد جنگ بود باید مسئولیت این حمله را به عهده میگرفت.
این کارشناس مسائل خاورمیانه با بیان اینکه اسرائیل نگران موشکهای ایران و حزب الله است گفت: در نتیجه سعی میکنند یک ضربه و تحریک کوچک انجام دهد تا امریکا پا به میدان بگذارد و امریکاییها نیز به خوبی میدانند شور و هیجان اسرائیل منجر به اقدامات ضد ایالات متحده در کشورهای مختلف میشود.
وی تاکید کرد: معروف است مار زمانی انسان را میزند که احساس خطر کند لذا اسرائیل هم نگران منفعل شدن بیشتر است و از این رو با این اقدامات به تحریک امریکا میپردازد.
قناد باشی ادامه داد: براین اساس از دوران فروپاشی داعش امنیت رژیم صهیونیستی به شدت زیر سوال رفته لذا تحرکات سیاسی، نظامی و اقتصادی این رژیم مبنی بر دغدغه خاطر آنهاست.
این کارشناس مسائل خاورمیانه افزود: اسرائیلیها به شدت مترصد آن هستند که امریکا را وارد عرصه نبرد کنند و به این منظور امریکا و اروپا را تشویق کنند تا آنها توان نظامی سوریه را از بین ببرند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: اسرائیل برای حملات بیشتر امریکا را نگران و تحریک میکند، چون ممکن است تحرکات مستقیم اسرائیل به ضرر ایالات متحده تمام شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.