آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۰۳۴۲

لاوروف: کشور‌هایی که از حمله نظامی آمریکا به سوریه حمایت کردند مجبور به این کار شده بودند

وزیر خارجه روسیه تأکید کرد مسکو با همه تلاش‌ها برای بازنگری در توافق هسته‌ای با ایران مقابله خواهد کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از اسپوتنیک، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه اعلام کرد: کشور‌هایی که از حمله نظامی آمریکا به سوریه حمایت کرده بودند مجبور به این کار شده بودند.

بر اساس این خبر وزیر خارجه روسیه تأکید کرد این کشور‌ها می‌دانستند که حمله نظامی راهکار صحیحی برای حل خطرناک‌ترین بحران بین المللی نیست.

وی در خصوص توافق هسته‌ای غرب با ایران هم گفت: با همه تلاش‌ها برای بازنگری در توافق هسته‌ای مقابله خواهیم کرد و چین هم در این زمینه با ما هم نظر است.

وزیر خارجه روسیه در نشست خبری مشترک با همتای چینی خود در پکن اعلام کرد که حمله موشکی که آمریکا، فرانسه و بریتانیا علیه سوریه انجام داده‌اند نقض قوانین بین المللی است.

وی همچنین تأکید کرد که روسیه و چین انجام تحقیقات بین المللی مستقل در خصوص حمله شیمیایی مورد ادعایی در سوریه بدون فشار‌های خارجی را تأیید می‌کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار