کد خبر:۶۸۰۵۱۸
با هدف افزایش سرانه کتابخوانی،

۲۰ اردیبهشت ماه روز جهانی "بستنی علمی" نام گرفت

۲۰ اردیبهشت ماه با هدف افزایش سرانه کتابخوانی و بازنگری در فرهنگ استفاده از فضا‌های عمومی شهری به عنوان روز جهانی بستنی علمی نامگذاری شد.
۲۰ اردیبهشت ماه روز جهانی
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و یک انستیتو مطالعات بیولوژیکی و واکسن سازی با هدف افزایش سرانه کتابخوانی و بازنگری در فرهنگ استفاده از فضا‌های عمومی شهری روز ۲۰ اردیبهشت را روز بستنی علمی نام گذاری کردند.

مراسم روز جهانی بستنی علمی، سالانه به عنوان فرصتی به منظور جلب توجه جهان به موضوع مطالعه و اهمیت آن در پرورش توان علمی و فرهنگی نسل جوان در سراسر دنیاست.

در این روز از محققان، پژوهشگران، نخبگان علمی، دانشجویان و دانش آموزان ایران و جهان دعوت می‌شود تا به صورت نمادین همراه با خوردن یک بستنی اقدام به مطالعه یک صفحه از کتاب علمی مرتبط با رشته شان را در یکی از پارک‌های محل زندگی خود کنند.

ایجاد شرایطی برای استفاده از فضا‌های شهری که خود بستر شکل گیری سبکی از زندگی اجتماعی و بیانگر فرهنگ هر جامعه است، و نزدیک کردن پارامتر‌های موجود در نوع کاربرد این فضا با معیار‌های شناخته شده در محافل علمی، همراه با ایجاد شرایط نشاط و سرزندگی برای نسل جوان با مطرح کردن موضوع خوردن بستنی همراه با مطالعه از اهداف این روز است.

علاوه براین، مصادف شدن این روز با هفته کتاب، شرایطی را فراهم می‌کند که تمایل به مطالعه و موضوع کتابخوانی صرفا به یک نقطه از پایتخت محدود نشده و در تمامی کشور هیجان برای شرکت در این رویداد ایجاد شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار