کد خبر:۶۸۰۵۳
بيست و سومين نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران
رحماندوست: نمايشگاه تهران نقايص توزيع كتاب را رفع ميكند
رحماندوست، شاعر و نويسنده کودک و نوجوان معتقد است برگزاري نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران تا حدود زيادي مشكل توزيع نامناسب كتاب در كشور را حل ميكند.
به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو»، مصطفي رحماندوست از روند توزيع نامناسب كتابها توسط شركتهاي توزيع انتقاد كرد و گفت: اميدوارم تا زمان بهبود و تقويت روند توزيع كتاب در سراسر كشور، خانوادهها و علاقهمندان بتوانند كتابهاي مورد نيازشان را از طريق نمايشگاه كتاب تهران تأمين كنند.
وي افزود: چنانچه مشكل توزيع حل شود، نمايشگاه كتاب تهران هم ميتواند همچون نمايشگاههاي ديگر جهان، به وظايف مهم و اصليتر خود بپردازد.
رحماندوست درباره بخش كودك و نوجوان نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران نيز گفت: در سالهاي گذشته رواقهاي مصلي ميزبان بخش كودكان و نوجوان بود كه به نظرم فضاي عبور و مرور كودكان تا حدودي محدود بود.
بيست و سومين نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران 15 تا 25 ارديبهشت ماه سال جاري در مصلاي امام خميني (ره) برگزار ميشود./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰