آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۰۸۳۶

ادعای افزایش کمک مالی به سوریه توسط انگلیس

دولت انگلیس قصد دارد کمک‌های مالی خود برای سوریه و منطقه راطی دو سال پیش رو، افزایش دهد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، همزمان که وزارت خارجه آلمان از تخصیص یک میلیارد یورو برای سوریه تحت عنوان «کمک بشردوستانه» خبر داد، انگلیس نیز اعلام کرد که «کمک»‌های مالی به سوریه را طی دو سال پیش رو افزایش خواهد داد.

روزنامه ایندیپندنت نوشت، احتمال می‌رود امروز دولت انگلیس در نشست مشترک اتحادیه اروپا و سازمان ملل در بروکسل که درباره پایان دادن به بحران سوریه تشکیل می‌شود، این مسئله را اعلام کند.

دولت انگلیس قصد دارد در سال ۲۰۱۸ مبلغ ۴۵۰ میلیون پوند مبلغ ۳۰۰ میلیون پوند برای سال ۲۰۱۹ در راستای کمک به سوریه و منطقه اختصاص خواهد داد که مجموعا کمک‌های انگلیس به منطقه را از ابتدای بحران سوریه به ۲.۷۱ میلیارد پوند خواهد رساند. سال گذشته نیز روزنامه فایننشال تایمز نیز در گزارشی از کمک‌های دولت انگلیس به سوریه معادل ۲.۴ میلیارد پوند از سال ۲۰۱۲ خبر داده بود.

سایت دولت انگلیس هم مدعی شد بخشی از این کمک‌های مالی برای نیازمندی‌های اورژانسی و پزشکی و تجهیزاتی است که توسط دولت اسد تخریب شده‌اند. همچنین در سایت دولت انگلیس آمده است، بخشی از کمک‌ها به پناهجویان سوری در کشور‌های همسایه اختصاص داده می‌شود.

در حالی دولت انگلیس مدعی کمک به مردم سوریه است که سال گذشته روزنامه تلگراف گزارشی درباره کمک‌های انگلیس به معارضان و احتمال کاهش آن منتشر کرده بود که بر اساس این گزارش معلوم می‌شود این معارضان در اردن و ترکیه برای استفاده از سلاح و تاکتیک‌های پیاده نظام از سوی انگلیس آموزش نظامی دیده‌اند.

از سوی دیگر وزارت توسعه بین‌المللی انگلیس در گزارش سال ۲۰۱۷ خود نوشته بود بخشی از کمک‌های مالی این کشور برای حمایت از معارضان به اصطلاح میانه‌روی سوریه اختصاص داده شده است. همچنین یکی از وزرای دولت سوریه در سال ۲۰۱۴ طی مصاحبه‌ای با گاردین گفته بود سیاست انگلیس در قبال سوریه احمقانه است و لندن باید برای حمایت از معارضانی که با دولت سوریه مبارزه کرده و قصد سرنگونی آن را دارند، عذرخواهی کند.

همچنین دو هفته پیش از این بعد از حمله ادعایی شیمیایی به دوما در غوطه شرقی دمشق، انگلیس و متحدانش فورا انگشت اتهام را به سوی دولت سوریه نشانه برده و سپس شروع به حملات موشکی به سوریه کردند. این ادعا در حالی مطرح شده بود که هیچ گزارشی از سوی سازمان‌های بین‌المللی مبنی بر حمله شیمیایی در دمشق وجود نداشت و دولت سوریه سال ۲۰۱۴ همه تسلیحات شیمیایی خود رانابود کرده بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار