کد خبر:۶۸۱۳۳۵
در دانشگاه صنعتی خواجه نصیر،

اولین دوره مشترک فناوری کارشناسی ارشد و دکتری از سال ۱۳۹۶ آغاز شد

معاون سابق بین المللی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی گفت: اولین دوره مشترک فناوری فرهنگ در سطح کارشناسی ارشد و دکتری از نیمسال اول سال تحصیلی ۱۳۹۶ آغاز شد.
 به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، معاون سابق بین المللی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی با اشاره به برگزاری دوره‌های مشترک علمی این دانشگاه با دانشگاه‌های کره جنوبی، گفت: دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی برای توسعه پایدار دیپلماسی علمی مصمم است.

فرهاد یزدان دوست اظهارکرد: دوره «فناوری فرهنگ» یک دوره بین رشته‌ای است که با به کارگیری ظرفیت‌های فناورانه در مقولات متنوع فرهنگی نسبت به تعریف و توسعه بازار‌های هدف و ارتقای سطح و کیفیت دسترسی ذی نفعان اجتماعی به داشته‌های فرهنگی اقدام می‌کند.

وی گفت: یکی از مبرزترین و پیشروترین مجموعه‌های علمی و تحقیقاتی در این زمینه، دانشگاه «کایست» کشور کره جنوبی است که در سال‌های اخیر مبدع تعداد زیادی از دستاورد‌های فناوری فرهنگ در کره و در سطح جهان بوده است.

معاون سابق بین الملل دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی افزود: خوشبختانه پیگیری‌های دانشگاه در سال ۱۳۹۵ به بار نشست و تفاهم همکاری علمی پژوهشی بین دو دانشگاه منعقد شد؛ در نتیجه این تفاهم اولین دوره مشترک فناوری فرهنگ در سطح کارشناسی ارشد و دکتری شکل گرفت که از نیمسال اول سال تحصیلی ۱۳۹۶ آغاز شد.

وی ادامه داد: روند توسعه‌ای دوره حاضر در دستور کار هر دو دانشگاه قرار دارد به گونه‌ای که بر اساس برنامه ریزی‌های به عمل آمده است امید می‌رود با اعزام دانشجویان دکتری بورسیه و جذب دانش آموختگان این دوره که سابقه قبلی در کشور ندارد، زمینه ارائه دوره به صورت بومی و در سطح منطقه با مشارکت دانشگاه کره‌ای فراهم آید.

یزدان دوست تصریح کرد: دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی فعالیت‌های گسترده و فراوانی را با دانشگاه‌های معتبر جهان در زمینه‌ها و سطوح مختلف دنبال می‌کند و دانشگاه‌های معتبر کره نیز از این قاعده مستثنی نیست؛ در شرایط فعلی فعالیت با سایر دانشگاه‌های کره‌ای در زمینه پژوهش‌های فی مابین دنبال می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت توسعه دیپلماسی علمی اظهار کرد: دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی توفیق داشته است تا از سرآمدان دیپلماسی علمی در کشور به شمار آید. برگزاری دوره‌های مشترک با دانشگاه‌های کشور‌های مختلف نظیر هلند، روسیه، کره و فرانسه، زمینه سازی و ایجاد تعاملات علمی- تحقیقاتی اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی با بسیاری از دانشگاه‌های معتبر جهان، جذب حداکثری دانشجویان خارجی در مقاطع مختلف، عقد قرارداد‌های همکاری پژوهشی و فناورانه با دانشگاه‌های تراز اول جهان نظیر دانشگاه واترلو کانادا، تلاش بی وقفه در ارتقای سطح دانشگاه در نظام‌های رتبه بندی بین المللی، تسهیل گری در زمینه فعالیت‌های تخصصی و ارائه خدمات بین المللی به صنایع داخلی و اهتمام به جذب اعتبارات بین المللی پژوهشی همگی در کنار هدفگذاری‌های منطقه‌ای و بین المللی در دانشگاه، ابعاد دیپلماسی علمی را بیش از پیش نمایان و ثمربخش ساخته است.

معاون سابق بین المللی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در ادامه خاطرنشان کرد: امید می‌رود با ادامه روند کنونی، دیپلماسی علمی در دانشگاه به شکل پایداری توسعه یابد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار