فرهنگ ايثار و جان باختگي ذخيرهاي تمام نشدني است
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از همدان، دكتر محسن رضايي در مراسم «پدران آسماني» ويژه پدران معظم شهدا كه 27 تير ماه در تپه عباس آباد همدان برگزار شد، اظهار داشت: شهدا و جانبازان با تاسي از مكتب اميرالمومنين و آموزههاي رفتاري حضرت علي (ع) اجازه ندادند حتي يك وجب از خاك ايران اسلامي به دست اجانب بيفتد.
وي تصريح كرد: سرزمين بزرگ ايران در سالهاي پيشين به خاطر بي لياقتي فرمانروايان آن تكه تكه شد، اما غيور مردان ايران اسلامي با رشادت و دلاوري دست متجاوزان به اين خاك را كوتاه و تماميت ارضي كشور را حفظ كردند.
رضايي يادآور شد: استان همدان از مناطق فعال در دوران هشت سال دفاع مقدس بود و با اعزام جوانان خود و پشتيباني از جبهههاي نبرد حق بر عليه باطل، دين خود را به بهترين نحو به نظام اسلامي ادا كرده است.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام خاطرنشان كرد: هر گوشه از خاك كشور را كه نگاه ميكنيم نشانه اي از شجاعت جوانان اين مرز و بوم را ميبينيم.
خاطرنشان ميشود در اين مراسم پيام دكتر احمدي نژاد به مراسم «پدران آسماني» قرائت شد.
لازم به ذكر است، اين مراسم با هدف تقدير از پدران معظم شهدا و به همت جمعي از فرزندان شهداي استان همدان همزمان با سراسر كشور برگزار شد./انتهاي پيام/