سرپرست دانشگاه علم وصنعت گفت: با خروج از برجام از این پس از توان داخلی بیشتر استفاده خواهد شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جبار علی ذاکری سرپرست دانشگاه علم وصنعت گفت: با خارج شدن آمریکا از برجام این بستر فراهم شد که شاکله فعالیتهای علمی و تحقیقاتی دانشگاهها مانند ایجاد شرکتهای دانش بنیان تقویت شود. همچنین زمینهای را فراهم میکند تا استفاده از فناوریهای بومی و توان داخلی با کمک دانشگاهیان برای دستیابی به فناوریهای جدید بیشتر شود.
سرپرست دانشگاه علم و صنعت اظهار داشت: در این شرایط نقش دانشگاهها پررنگتر خواهد شد و رسالت سنگینی بر دوش این مراکز گذاشته میشود.
ذاکری عنوان کرد: همچنین در شرایط فعلی تعامل میان صنعت و دانشگاه بیشتر شده و مراحل جدیدتری را دنبال میکند.
وی اضافه کرد: تاکنون مشکلات صنعت از طریق کشورهای غربی، اروپایی و حتی شرقی تامین میشد، اما باتوجه به موضوع برجام از این پس از توان داخلی بیشتر استفاده خواهد شد.
سرپرست دانشگاه علم و صنعت گفت: از این پس توان فکری و علمی قطبهای علمی، پارکهای علمی و فناوری و مراکز تحقیقاتی بیشتر خواهد شد.
ذاکری اضافه کرد: دانشگاههای کشور به خصوص دانشگاههای برتر طی سالهای گذشته ماموریت محور شده اند بنابراین ایران با فعالیت این مراکز میتواند در محورهای خاص بدون نیاز به توان غرب با اتکا به فناوریهای بومی به قدمهای موثری دست یابد.
وی با بیان اینکه ماموریت دانشگاه علم و صنعت در حوزه پرتاب ماهواره به فضا است، افزود: یک ماهواره این دانشگاه با موفقیت به فضا پرتاب شد و قرار است تا پایان امسال ماهواره دیگر این دانشگاه نیز به فضا پرتاب شود.
سرپرست دانشگاه علم و صنعت گفت: همچنین در مراکز تحقیقاتی این دانشگاه بدون نیاز به کمک فکری غربی ها، فناوریهای نو درحال شکل گیری است به نحوی که متخصصان این دانشگاه موفق به ایجاد سیستمهای عصبی برای حرکت معلولین قطع نخاعی شده اند.
ذاکری عنوان کرد: این دانشگاه در حوزه فناوریهای راه آهنهای سریع السیر و پلتفورم خودرو نیز فعالیت میکند.
وی تاکید کرد: در شرایط فعلی باید برنامه ریزی صورت گیرد تا با کمک متخصصان داخلی نیازهای علمی و اجرایی کشور پاسخ داده شود.