استاد برجسته حوزه و دانشگاه گفت: وقتی ما پرچم آمریکا را آتش میزنیم مراد حاکمیت آمریکا نه ملت آمریکا. در خود آمریکا پرچم آمریکا آتش زده میشود.
خبرنگار: عباس اسماعیل گل
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو حسن رحیم پور ازغدی عصر امروز در ششمین کنفرانس بین المللی متفکران و هنرمندان مستقل افق نو با موضوع "قدس پایتخت همیشگی فلسطین" گفت: باید سوال کنیم از خودمان مشکل جامعه امروز از کجا شروع شد؟ به لحاظ تئوریک از آنجایی که بین عقل و وحی جدایی انداخته شده وحی الهی و سخن پیغمبران الهی مورد غصب و تصرف قرار گرفت.
از آنجا که گفته شد ما کاری به فلسفه و دین و تعریف هدف و استدلال برای هدف و چرایی اقدامهایمان نداریم مسئله اصلی چگونگی آنهاست که چگونه به دست میآید؟ علم از طریق تکنولوژی زاینده قدرت و ثروت در جهان شد و وقتی که این علم از فلسفه و دین و اخلاق جدا شد طبیعتاً تبدیل شد به سلاح خطرناک با پوششهای ایدئولوژیک مادی.
وی افزود: چند کمپانی سرمایه داری بین الملل و اتاق فکرهای استکباری در شرق و غرب شاید تعدادشان به چند هزار نفر یا چند صد هزار نفر برسد، اما توانستند جهان را از جنگ اول و دوم بین الملل تا به امروز با ارعاب بمب اتم با استفاده از رسانهها با استفاده از بانکهای بین الملل و صندوق بین المللی و با استفاده از سینما و رسانه جهان را کنترل کنند. تا امروز آنها در تلاشند تا جهان را تصرف کنند، اما مقاومتهای سیاسی و اقتصادی پراکنده در جهت مبارزه با آنها فعالیت میکنند. در چنین شرایطی مقاومت انقلاب اسلامی وارد صحنه شد. رئیس جمهور آمریکا چندی پیش اعلام کرد امروز ما در جهان سه مانع داریم که اگر این قدرتها نباشند ما میتوانیم جهان را ببلعیم اشاره به چین٬ روسیه و ایران کرد. طبیعی است که مانع بزرگ اقتصادی چین است و در کشوری، چون روسیه کمونیست چیزی به غیر از داس و تبر نمانده
ازغدی ادامه داد: فلسفه تبدیل شده به پیش داوریهای ایدئولوژیک علم تبدیل شده به یک ابزاری در خدمت صاحبان قدرت و ثروت امروز هر دو به تدریج پذیرفتند که حقیقت قابل اثبات وجود ندارد بنابراین از حقیقت صرف نظر میکنیم و روی منفعت متمرکز میشویم این تفکیک علمی از فلسفه از اخلاق از دین آثار بسیار مهمی داشت که یکی از آنها این است که امروز نمیتوان مطمئن باشیم چه کلمات و اصطلاحاتی مهم هستند و کدام مهم نیستند ما چگونه باید ساختار حاکم بر جهان را بشکنیم ما احتیاج داریم به اینکه به موازات قدرت سیاسی رسانهای اقتصادی و نظامی سرمایه داری آمریکا و آنگلوساکسون بتوانیم قدرت موازی به خصوص در عرصه نظامی، بنیادهای سیاسی موازی اقتصاد و رسانههایی که موازی با آنها رقابت کنند ایجاد کنیم.
استاد حوزه و دانشگاه گفت: ما باید یک ائتلاف و اتحادیه جهانی تشکیل دهیم با هر دین و مذهب و سیاست ملیت با این هدف که انحصار حاکم بر جهان را بشکنیم انحصار اقتصادی رسانهای باید شکسته شود بعضی ملتها در این خط شکنی آمادگی دارند فداکاریهای بزرگ انجام دهند مثل ملت ایران برخی از ملتها ممکن است آمادگی شان کمتر باشد باید تقسیم کار جدید کنیم تا بتوانیم جهان را دوقطبی و چندقطبی کنیم. نباید اجازه دهیم در سطوح ملی و بین الملل تشکیلات اقتصادی متوسط توسط قدرتها به ورشکستگی برسد یا وادار شوند به تولید برای توزیعکنندگان جهانی باید بتوانیم در برابر چند کمپانی بین الملل سرمایهداری بزرگ که بر بازارهای محلی اعمال کنترل میکنند. باید بتوانیم سرمایهگذاریهایی در جهان کنیم تا بتواند کنترل منابع انسانی، کارگران، اعضا و شرکتهای تولید کننده و توزیع کننده را ازدست سرمایه داری آمریکا خارج کند باید بتوان کاری کنیم که سهم عمده درآمد شرکتهای ملی و محلی و متوسط در جهان توسط چند شرکت بزرگ صهیونیستی و آمریکایی خورده نشود و سرمایهگذاریها توسط تولیدکنندگان مستقل بتوانند به نتیجه برسند.
وی افزود: ساختار سیاسی اتحادیه اروپا شکننده است اروپا مجبور خواهد شد بین منافع ملتهای اروپا و منافع نظامهای سرمایه داری به خصوص آمریکا یکی را انتخاب کند. آلمان همچنان تحت اشغال است و هیچ استقلالی ندارد انگلیس و فرانسه ظاهرا مستقل هستند، اما هیچ سیاست مستقلی از آمریکا را نمیتوانند تحمل کنند کاملا به آمریکا تکیه دارند و آمریکا به صهیونیست.
ازغدی با اشاره به یکی از جملات امام خمینی ادامه داد: امام خمینی فرمود: ملت آمریکا جزو مظلومترین ملت هاست، چون نمیدانند دولت آنها چه بلایی به سر شان آورده و به اسم آنها چه بلایی به سر ملتهای دیگر آورده است.
وقتی ما پرچم آمریکا را آتش میزنیم مراد حاکمیت آمریکا نه ملت آمریکا در خود آمریکا پرچم آمریکا آتش زده میشود این یک اعتراض جهان است باید بتوانیم این اعتراض جهانی را جهت بدهیم.
استاد دانشگاه گفت: ساختار سیاسی و اقتصادی اتحادیه اروپا که در ظاهر یک اتحادیه است، اما پشت این نام هیچ اتحاد واقعی وجود ندارد و یک اقلیت فرادست و فرودست قرار دارند و تسلط بر منافع ملی دیگران آنجا مدیریت میشود.
وی افزود: نگذاریم چند صد نفر در جهان حکومت کند نگذاریم زیر تابلوی چند عنوان بین المللی به نام سازمان ملل شورای امنیت و صندوق بینالمللی پول و ... چند ص
د. نفر مخفی شوند و با این نامها بر بشریت اعمال دیکتاتوری کند دیکتاتوری اسامی، دیکتاتوری رسانهای و دلار و ...
دیکتاتوری ناتو، پنتاگون، دیکتاتوری هالیوود، دیکتاتوری بانک جهانی این چهار مرکز دیکتاتوری باید به روشی علمی و بین الملل مورد هدف قرار گیرد.
ازغدی گفت: باید بتوانیم ائتلافهای اقتصادی و بزرگ و پویا ایجاد و سرمایههای کوچک و متوسط ملی و محلی را از طریق تعرفههای گمرکی و مدیریتهای بین الملل تبدیل کنیم به یک دریاچه و این دریاچه تبدیل کنیم به یک دریا تا بتوانیم در برابر سیلابهای مهاجم بایستیم.
ما میتوانیم یک تشکیلات دوم اقتصادی سیاسی نظامی بین المللی ایجاد کنیم و این کار شدنی است اگر این ارتباطات و آگاهی بخشی در سطح جهان ادامه پیدا کند.
وی ادامه داد: امروز همان کسانی که همه جنگهای جهان را راه میاندازند و مستقیم و غیرمستقیم میلیاردها دلار سلاح میفروشند دم از صلح میزنند. همانهایی که بمب اتم مصرف کرده و جنایتکار جنگی هستند بلندترین شعار علیه جنگ میدهند همانها که دهها گوانتانامو و ابوغریب را مدیریت میکنند و دهها هزار جوان مبارز انقلابی را شکنجه میکنند و مورد تجاوز قرار میدهند همانها دارند از حقوق بشر صحبت میکند
ازغدی در ادامه گفت: وقتی عناوین را کنار بگذاریم هر چه جلوتر بیاییم میبینیم در نوک هرم افراد ضعیف نشستند پشت این قدرت سلاح رسانه یکسری افراد خطرناک هستند و کسی جرأت نمیکند در این ماشین را باز کند و از این ماشین پیاده کند و کسان دیگری در این ماشین بنشینند کسانی که به همه جهان و بشریت میاندیشند.
خطر جنگ در این بین خطری جدی در جهان است سرمایهداری غرب اموراتش بدون جنگ نمیگذرد. آمریکا ۲۴۰ سال عمر کرده و ۲۰۰ و چند جنگ در جهان راه انداخته همین الان هم که جنگهایی در جهان در کار است یا جلوی صحنه یا پشت صحنه باندهای فاسد صهیونیستی حاکم بر آمریکا با قدرت رسانهای در حال جنگ افروزی هستند.
رحیم پور در بخش پایانی صحبتهای خود گفت: امروز امروز قانون را کسانی نقض میکنند که قانون را نوشتند.
ما چیزی به نام جامعه مدنی جهانی و دموکراسی جهانی نداریم قبل از اینکه بخواهیم اسلام و عدالت و اخلاق را جهانی کنیم بیاییم جهان را دموکراتیک کنیم جهان در قرن ۲۱ میلادی دموکراتیک نیست.
بیایید دمکراسی جهانی را محقق کنید و تصمیم بگیریم که منطقه به منطقه چه سرنوشتی را چگونه تعیین کنیم ما امروز به جامعه مدنی احتیاج داریم جامعه مدنی جهانی نه از نوع سرمایهداری.
پرچم اتش زدن انهم درصحن مجلس هرگز قابل قبول نیست چون مارابی فرهنگ میدانند حمله به سفارت اشتباه هست این وظیفه مجلس است قانونی دراین امربگذراندتاجهان نظام رامقصرنداند وانراسلایق شخصی افراد بداند۰۰۰حتی پرچم پیرخرفت کودن پوشکی پیمان شکن نجس دروغگو رانباید اتش زد چون نمادملت هست باید عکسهای مسولین امریکا رااتش زد فحاشی کرد ومرگ رابرانها فریادزد انهم خارج ازصحن مجلس ۰۰۰
1- اگر پرچم ها نماد ملتها هستند چرا با تغییر حکومت ها پرچم ها عوض می شوند؟ آیا تغییر پرچم در ایران بعد از انقلاب یا تغییر پرچم آفریقای جنوبی پس از آپارتاید یا آلمان بعد از جنگ دوم و دهها مورد دیگر به معنای عوض شدن ملتها بود یا حکومتها؟ پس پرچم نماد حاکمیت است که ما هم با حاکمیت آمریکا دشمنی داریم.
2- ریشه قداست مقدسات چیست؟ چرا عده ای بر این باورند که چون عده ای از مردم دنیا به هر دلیل چیزی را مقدس می دانند باید به مقدس آنها احترام گذاشت؟ آیا این عده فراموش کردند که چطور حضرت موسی علیه السلام گوساله بنی اسراییل را سوزاند و به دریا ریخت یا ابراهیم بت شکن علیه السلام چگونه مقدس تریت مقدسات مردمی را تکه تکه کرد؟ دقت کنید که ما فحاشی رکیک و سب و حرفهای زشت به کار نمی بریم. حتی در مورد بتها اما از شکستن آنها ابایی نداریم.
3- حتی اگر باز هم عده ای بر این باورند که پرچم آمریکا نماد ملت و فرهنگ آنها است باید پرسید ملتی که از دل آن قلدری و فرد گرایی بیرون می آید و دیوانه های جانی و فاسد الاخلاق مانند ترومن و جانسون و بوش و کلینتون و ترامپ از آن بیرون می آیند قابل احترام هستند؟ خود را گول نزنیم. ترامپ هویت و تجلی بی نقاب فرهنگ فردگرا و قلدر آمریکایی کابویی است. فرهنگی که به خود اجازه داد با قتل عام سرخپوستان و نقض 400 معاهده ای که با آنان بسته بود کشور اهریمنی خود را برپا کند. چنین فرهنگی مستحق هزاران بار سوزاندن است.
در نهایت اینکه آنچه پیشرفت و اختراعات آمریکا نامیده اند تماما نتیجه نابود کردن بقیه دنیا و جذب مغزهای آنها مخصوصا بعد از جنگ دوم است. اگر کلاغی که پرهای طاووس به خود چسباند قابل احترام است آمریکا هم به همین صورت قابل احترام است.
اتش زدن پرچم یک ملت رفتاری داعشی گونه و غیر قابل قبول است. از نمونه های دیگر حمله به سفارتخانه ها و مرگ فرستادن بر نیمی از کره زمین در طول انقلاب سبب شده تا اکنون رتبه یک کشور تروریستی بما بدهند ولی رژیم سعودی با ان همه جنایت کشور تروریستی قلمداد نمی شود
اقای ازغندی اولا با دستهای آلوده نمی توان جایی را تمیز کرد دوما این برداشت شما از اتش زدن پرچم یک کشور دبگر هست عقلا وسایر کشورها نظر دیگری دارند لطفا سر خود را از برف بیرون بیاورید
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
2- ریشه قداست مقدسات چیست؟ چرا عده ای بر این باورند که چون عده ای از مردم دنیا به هر دلیل چیزی را مقدس می دانند باید به مقدس آنها احترام گذاشت؟ آیا این عده فراموش کردند که چطور حضرت موسی علیه السلام گوساله بنی اسراییل را سوزاند و به دریا ریخت یا ابراهیم بت شکن علیه السلام چگونه مقدس تریت مقدسات مردمی را تکه تکه کرد؟ دقت کنید که ما فحاشی رکیک و سب و حرفهای زشت به کار نمی بریم. حتی در مورد بتها اما از شکستن آنها ابایی نداریم.
3- حتی اگر باز هم عده ای بر این باورند که پرچم آمریکا نماد ملت و فرهنگ آنها است باید پرسید ملتی که از دل آن قلدری و فرد گرایی بیرون می آید و دیوانه های جانی و فاسد الاخلاق مانند ترومن و جانسون و بوش و کلینتون و ترامپ از آن بیرون می آیند قابل احترام هستند؟ خود را گول نزنیم. ترامپ هویت و تجلی بی نقاب فرهنگ فردگرا و قلدر آمریکایی کابویی است. فرهنگی که به خود اجازه داد با قتل عام سرخپوستان و نقض 400 معاهده ای که با آنان بسته بود کشور اهریمنی خود را برپا کند. چنین فرهنگی مستحق هزاران بار سوزاندن است.
در نهایت اینکه آنچه پیشرفت و اختراعات آمریکا نامیده اند تماما نتیجه نابود کردن بقیه دنیا و جذب مغزهای آنها مخصوصا بعد از جنگ دوم است. اگر کلاغی که پرهای طاووس به خود چسباند قابل احترام است آمریکا هم به همین صورت قابل احترام است.