آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۵۰۹۴
به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان؛

نشست هم‌اندیشی مراکز شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی برگزار شد

دانشگاه صنعتی اصفهان، ۱۸ و ۱۹ اردیبهشت ماه میزبان گردهم‌آیی مدیران مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی بود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سه‌شنبه و چهارشنبه، هجدهم و نوزدهم اردیبهشت‌ماه جاری دانشگاه صنعتی اصفهان، میزبان گردهم‌آیی مدیران مراکز عضو شبکه‌ی آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی بود. این برنامه دو روزه، در قالب نشست هم‌اندیشی مراکز عضو شبکه و بازدید از تعدادی از مجموعه‎های آزمایشگاهی عضو شبکه در اصفهان برگزار شد. دراین نشست، اسدی فرد مدیر شبکه‌ آزمایشگاهی گفت: «شبکه‌ آزمایشگاهی به زودی طرح‎های جدیدی را به منظور ارائه‌ تخفیف در استفاده از خدمات آزمایشگاهی مراکز عضو شبکه، ارائه خواهد کرد».

به گفته‌ وی، پس از استقبال قابل توجه پژوهشگران و همچنین اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های کشور از طرح‌های تخفیف خدمات آزمایشگاهی ارایه شده در سال ۱۳۹۶، شبکه‌ی آزمایشگاهی با همراهی مراکز عضو شبکه، طرح‎های جدید تخفیف خدمات آزمایشگاهی را برای سال ۱۳۹۷، به زودی اعلام خواهد کرد. دکتر اسدی فرد، شرکت‌های دانش‌بنیان، دانشجویان مقطع دکتری و اعضای هیأت علمی را مشمولین اصلی این طرح‌ها معرفی کرد.

در دوره‌ قبل، یارانه‎های متنوعی با عنوان تخفیف خدمات آزمایشگاهی به پژوهشگران، اعضای هیأت علمی دانشگاه‎ها، دانشجویان و شرکت‌های دانش‌بنیان ارایه شد که با استقبال خوب گروه‎های هدف مواجه شد. بیش از ۳۴۰ شرکت دانش بنیان، ۲۶۰۰ عضوهیأت علمی دانشگاه‎ها و پژوهشگاه‎ها از سراسر کشور، ۶۵۰ نفر از برگزیدگان بنیاد نخبگان، ۱۷۱ نفر از فارغ‌التحصیلان پسا دکتری خارج از کشور و همچنین ۱۴۴ نفر از اعضای فدراسیون سرآمدان علمی ایران، از این طرح‌ها بهره‌مند شده‌اند.

شایان ذکر است، مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی در سال گذشته بیش از ۲ میلیون خدمت آزمایشگاهی به پژوهشگران و صنایع کشور ارائه کرده‌اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار