آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۵۳۲۰

جانسون: آمریکا بازی اشتباهی را در زمان اشتباهی انجام داد

وزیر خارجه انگلیس درباره انتقال سفارت آمریکا از تل‌آویو به قدس گفت که لندن با این تصمیم واشنگتن موافق نیست.
 به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، بوریس جانسون وزیر خارجه انگلیس در رابطه با انتقال سفارت آمریکا از تل‌آویو به قدس گفت: «ما با تصمیم آمریکا برای انتقال سفارتشان موافق نیستیم».

به نوشته سایت شبکه خبری بی. بی. سی، جانسون تصریح کرد «ما همچنان فکر می‌کنیم که [آمریکا]بازی اشتباهی را در زمان اشتباهی انجام داده است».

وزیر خارجه انگلیس افزود، وی شدیدا به دلیل کشتار‌ها در غزه ناراحت است. وی مدعی شد که افرادی موجب تحریک به درگیری‌های دیروز در غزه و کرانه باختری بودند، اما از سوی دیگر باید خویشتنداری در استفاده از آتش گشودن، باشد.

روز گذشته به دلیل انتقال سفارت آمریکا از تل‌آویو به قدس، غیرنظامیان فلسطینی که تظاهرات مسالمت‌آمیز برگزار کرده بودند با حمله نیرو‌های صهیونیستی روبرو شدند که در نتیجه آن تاکنون ۶۰ نفر به شهادت رسیدند و حدود دو هزار و ۸۰۰ نفر مجروح شدند.

معاون جانسون در امور خاورمیانه نیز ضمن شوکه‌کننده خواندن خشونت‌های دیروز در غزه گفت که کشتار‌ها نگران‌کننده بود و خواستار خویشتنداری بویژه از سوی رژیم صهیونیستی شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار