یک نویسنده انگلیسی در یادداشتی ضمن اشاره به مراسم پرهزینه ازدواج نوه ملکه این کشور نوشت ایده پادشاهی دیگر منسوخ و تاریخگذشته است و کنار گذاشتن این ایده امکانات بیشتری را در اختیار میلیونها انگلیسی میگذارد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، روزنامه انگلیسی ایندیپندنت در یادداشتی ضمن اشاره به مراسم ازدواج سلطنتی نوه ملکه بریتانیا که هزینه هنگفتی داشت، نوشت وقت آن رسیده است که خاندان سلطنتی منسوخ شود چراکه وجود آن برای هیچکس منصفانه نیست.
نویسنده ایندیپندنت تصریح کرد، اکنون مفهوم کهن و پر زرق و برق خاندان سلطنتی برای دیگران کاملا پوچ و بیمعنا است و خانواده سلطنتی بریتانیا یک نماد خیرهکننده از امتیازاتی بادآورده و نابرابر هستند که بر ریشههای جامعه بریتانیایی سایه افکنده است.
نویسنده ادامه داد، در بریتانیای سال ۲۰۱۸ در شرایطی که بیعدالتی اجتماعی تحمیل شده، وجود خاندان سلطنتی مسئلهای تاریخ گذشته و از روی بدسلیقگی است. نویسنده بیان داشت، شاید اگر برای مثال اموال عمومی در بریتانیا به جای آراستن کالسکهها و لباسهای جشن، برای حل بحران مسکن خرج میشد، افراد بیخانمان کمتری در این کشور بود تا از خیابانهای اطراف کاخ سلطنتی آنها را جمعآوری کنند.
یادداشت ایندیپندنت ادامه داد، خانوادهای که بالاترین موقعیت را در بریتانیا دارد، در کاخهای حکومتی زندگی میکنند و باید ممنون مبالغی باشند که از سوی رعیت باوفا دریافت نمودهاند؛ و همین رعیت شاهد سقوط دائمی درآمد خود از آغاز بحران مالی در این کشور بودهاند و دست کم این مسئله باعث توزیع گسترده نابرابر ثروت شده است. نویسنده افزود، همین که مسئله ثروت بسیار و قومگرایی را با مسئله دموکراسی که یک فردی در راس حکومت است که منتخب مردم نیست، مسایلی است که ترقیخواهان بر اساس آن باید با پادشاهی در بریتانیا مخالفت کند.
نویسنده ادامه داد، هزینه تولد سومین فرزند نوه دیگر ملکه، چندی پیش توسط مالیاتدهندگان پرداخت شد و اکنون عروس جدید ملکه ضمن ملحق شدن به این خاندان سلطنتی، درآمد میلیون دلاری خود را به عنوان یک بازیگر سرشناس آمریکایی، پنج برابر افزایش خواهد داد.
نویسنده همچنین خاطر نشان کرد، واقعیت ناراحتکننده این است که نه تنها امتیازات، کلاس و مراتب اجتماعی در مورد خاندان سلطنتی وجود دارد، به سختی بتوان از وجود خاندانی حمایت کرد که از سبک زندگی لذت میبرد که مردم فقط میتوانند رویای آن را داشته باشند.
ایندپیندنت تصریح کرد، با کنار گذاشتن خاندان سلطنتی نه تنها عروسهای ملکه آزادی عمل بیشتری خواهند داشت بلکه میلیونها نفر از مردم بریتانیا هم از مزایای بیشتری برخوردار خواهند شد.