به گزارش خبرنگار اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر علي لاريجاني عصر امروز در مراسم تجليل از معلمان نمونه استان تهران كه در سالن همايش هاي برج ميلاد برگزار شد، گفت: در برنامه پنجم بايد كار مضاعف و همت مضاعف با حركت بيشتري صورت گيرد.
وي ادامه داد: توسعه كشور به اين نيست كه كارخانه و سد بسازيم بلكه بايد ظرفيت نيروي انساني كشور غني و هم گرا شده تا بتوانيم به توسعه يافتگي نائل شويم.
رئيس مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: بايد ويژگي حركت به سمت توسعه را باور كرده و عزم ملي در اين زمينه را به وجود بياوريم.
لاريجاني همچنين يادآور شد: توانا بودن در توليد علم و متكي بودن به فناوري فوق العاده مهم است كه ايران نشان داده مي تواند در توليد علم حرفي براي گفتن داشته باشد.
وي اضافه كرد: وقتي كشور ايران وارد شاخص هسته اي شد كشورهاي توسعه يافته شروع به فعاليت هاي سياسي عليه ايران كردند كه اين نشان از پيشرفت علمي كشور در دهه هاي اخير مي باشد، همچنين رسيدن به اهداف سند چشم انداز و برنامه هاي پنجم توسعه در عمل تقويت شده است.
رئيس مجلس شوراي اسلامي اضافه كرد: سمت و سوي بيشتري در سند چشم انداز و برنامه پنجم براي آموزش و پرورش تعريف شده است كه بايد براي اجراي اين اهداف، مشاركت تام در آموزش و پرورش وجود داشته باشد.
لاريجاني در ادامه يادآور شد: ايجاد درك مشترك از چشم انداز مي تواند به روند رو به رشد كشور كمك كند كه فرهنگ سازي در زمينه توسعه يافتگي در اين زمينه بسيار موثر است.
وي همچنين در ادامه با اشاره به كارهاي مثبتي كه حاجي بابايي در چند ماهه اخير در آموزش و پرورش انجام داده است، گفت: به نظر من دكتر حاجي بابايي در سمت وزير آموزش و پرورش خوش درخشيده و روند رو به رشدي را در آموزش و پرورش مي بينيم كه اميدواريم نيازهاي معلمان را سريعتر شناخته و در عمل اجرا كند.
رئيس مجلس شوراي اسلامي اضافه كرد: وزارت آموزش و پرورش بايد در راس رشد علمي كشور باشد؛ چرا كه پايه گذار اصلي توسعه يافتگي در كشور محسوب مي شود.
لاريجاني با اشاره به اينكه آموزش و پرورش نبايد معلمان نخبه را زود بازنشسته كند، گفت: براي اينكه بتوانيم توفيقاتي در زمينه رشد علمي داشته باشيم بايد بتوانيم معلمان نخبه را نگه داشته و استفاده لازم را براي تقويت بنيه علمي دانش آموزان داشته باشيم.
وي بيان داشت: بايد در آموزش و پرورش به بهبود روش هاي تدريس توجه بيشتري شود./انتهاي پيام/