آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۸۲۱۲
ساداتی‌نژاد در گفتگو با دانشجو خبر داد

تصویب ماده ۲۳۶ در خصوص رسیدگی به صندوق رفاه دانشجویان و مجوز رشته‌های مراکز غیرانتفاعی/ اعضای کمیته‌های تحقیق و تفحص تعیین شدند

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از تصویب ماده 236 به منظور بررسی و رسیدگی صندوق رفاه دانشجویان و مجوز رشته های مراکز غیرانتفاعی خبر داد.

سید جواد ساداتی نژاد عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو با اشاره به جلسه روز دوشنبه این کمیسیون اظهار داشت: در این جلسه به منظور بررسی و رسیدگی صندوق رفاه دانشجویان و همچنین مجوز رشته های مراکز غیرانتفاعی ماده 236  را تصویب کردیم.

وی با بیان اینکه اعضای کمیته تحقیق و تفحص برای بررسی این موارد نیز تعیین شدند افزود: 6 نفر  از کمیسیون برای هر کمیته  مشخص شد تا اقدامات کارشناسی را انجام دهند.

ساداتی نژاد تصریح کرد: در مورد صندوق رفاه دانشجویان مباحثی پیرامون قرارهای منعقده صندوق، ارجاع وام دانشجویان به بانک ها و قراردادهای بین صندوق و بانک ها مطرح شده بود و با توجه به اینکه اولویت صندوق رفاه دانشجویان ارایه وام و تسهیلات به آنها است براساس نگرانی های دانشجویان و موارد مطروحه تصمیم گرفتیم تا به این موضوع رسیدگی کنیم.

عضو کمیسیون آموزش یادآور شد: علی رغم اینکه اولویت صندوق رفاه دانشجویان اعطا وام است اما بعضا پیش می آید که صندوق منابع خود را از طریق برخی اقدامات اقتصادی افزایش دهد که این اقدامات می تواند ضرباتی را به صندوق وارد کند. حال ممکن است این اقدامات مشکلی برای صندوق ایجاد نکرده باشد اما مجلس بنا دارد براساس اطلاعات و شبهاتی که وجود دارد به این موضوع ورود کند

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اعمال ماده 236 در خصوص مجوز رشته های مراکز غیرانتفاعی گفت: اعتراضات زیادی در این زمینه وجود دارد که بعضا رشته هایی به این مراکز داده می شود که اعضای هیئت علمی لازم را ندارند و نتیجه آن خروجی بی کیفیت و وضعیت بازار بدون کار در میان فارغ التحصیلان دانشگاهی است.

ساداتی نژاد در پایان خاطر نشان کرد: بر همین اساس و با توجه به مستندات موجود ماده 236 را به تصویب رساندیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار