آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۸۴۱۲

بازگشت غیرنظامیان به اردوگاه «یرموک» دمشق شروع شد

با آزادی منطقه اردوگاه یرموک در جنوب دمشق، موج بازگشت غیرنظامیان به این منطقه که هنگام حمله تروریست‌ها مجبور به فرار از آن شده بودند، آغاز شده است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از اسپوتنیک، بعد از آزادی منطقه اردوگاه یرموک در جنوب دمشق، موج بازگشت غیرنظامیان به این منطقه آغاز شده است.

این منطقه که پیشتر در اشغال تروریست‌های داعش بوده به دست نیرو‌های ارتش سوریه آزاد شده است و در ورودی منطقه نیرو‌های امنیتی سوری مستقر شده و مدارک شناسایی ساکنانی که قصد ورود به اردوگاه را دارند مورد بررسی قرار می‌دهند.

یکی از ساکنان این منطقه به خبرنگار اسپوتنیک گفته که بعد از ورود تروریست‌ها به این منطقه، او به همراه خانواده اش از این منطقه فرار کرده اند، اما دختر ۱۳ ساله اش هدف تروریست‌ها قرار گرفته و جان خود را از دست داده است.

در حالی که هنوز تجهیزات نظامی منهدم شده تروریست‌ها و ساختمان‌های ویران شده در این منطقه وجود دارد، دولت سوریه برنامه خود برای پاکسازی این منطقه را با خنثی سازی بمب‌ها از ساختمان‌های موجود در این منطقه آغاز کرده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار