کد خبر:۶۸۹۴۶۵
ترزا می:

به برجام متعهد می‌مانیم اما برنامه موشکی ایران باید محدود شود!

نخست‌وزیر انگلیس با همتای صهیونیست بر سر لزوم مقابله با اقدامات منطقه‌ای ایران هم‌نظر است، ولی بهرحال تا زمانی که ایران به همه تعهدات برجامی‌اش متعهد بماند، لندن از توافق هسته‌ای خارج نمی‌شود.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که در ادامه تور اروپایی خود ساعاتی قبل وارد لندن شده بود، با «ترزا مِی» همتای انگلیسی خود دیدار کرد.
دستور کار نتانیاهو، تلاش برای متقاعد کردن اروپایی‌ها به پیروی از آمریکا در خروج از برجام یا حداقل مقابله نکردن با تحریم‌های واشنگتن است. البته نخست‌وزیر صهیونیست‌ها دیروز در پاریس گفته بود که با وجود بازگشت تحریم‌های هسته‌ای آمریکا و فشار آن بر اقتصاد ایران، دیگر نیازی به خروج دیگران از برجام نیست و توافق هسته‌ای خود به خود مضمحل خواهد شد.
ترزا مِی در دیدار با نتانیاهو، با اطلاع از دستور کار وی، گفت: «ما در کنار فرانسه و آلمان، کماکان معتقدیم که برجام، بهترین راه برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است. مادامی که ایران به تعهدات خود پایبند باشد، ما هم به برجام پایبند می‌مانیم.»

ایران بر اساس ماده ۳۷ برجام می‌تواند در صورت نقض تعهدات هر یک از طرفین متعهد به برجام، عمل به بخشی از تعهدات خود را متوقف کند. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب روز دوشنبه فرموده بودند که امروز هم کسانی درصدد این هستند که یک شکل معیوب از برجام را بر کشور تحمیل کنند.»

ایشان در همان جلسه، دستور از سرگیری برخی فعالیت‌های هسته‌ای «در چارچوب برجام» را صادر فرمودند.

نخست‌وزیر انگلیس در دیدار با همتای اسرائیلی، از نقاط مشترک دو طرف در قبال ایران هم گفت. ترزا مِی تصریح کرد: «ما قبول داریم که در خصوص ایران، مسائلی هست که نیاز به برخورد دارد؛ اقدامات ثبات‌زدای این کشور در یمن و سوریه و اشاعه موشک‌های بالستیک.»

ترزا مِی در این دیدار، از کشتار معترضان فلسطینی شرکت‌کننده در راهپیمایی‌های بازگشت ابراز نگرانی کرد.

نتانیاهو در پاسخ گفت: «ما برای کاهش تلفات و البته در عین حال برای حفاظت از جان اسرائیلی‌ها، همه تلاش خود را به کار بسته‌ایم، اما تظاهرات آنها، صلح‌جویانه نیست.»
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، در ادعایی عجیب، شلیک مستقیم با گلوله جنگی به سمت معترضان فلسطینی در مرز غزه را ناشی از اقدامات ایران دانست و گفت که خشونت موجود در معترضان فلسطینی، حاصل تمایل ایران برای از بین بردن اسرائیل است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Germany
۱۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۲:۱۲
اقای مکرون فکر کردی که انگیلیسیها فقط زرنگ هستند ؟ نه از شما زرنگتر خم هست
تا جلوی ایران زانو نزنید و اظهار عدر خواهی از ساحت رهبر معظم کشور و ملت ایران نکنید ما بکار خود ادامه میدهیم و شما که هیچ اربابتان امریکای جنایت کار هم هیچ غلطی نمیتوانید بکنید
باید در مقابل ایران زانو بزنید ولا غیر
0
1
ناشناس
Germany
۱۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۲:۱۳
برنامه موشکی ایران باید متوقف شود تا هر وقت خلق و خوی وحشیانه و درنده خویی شما بروز کرد باخیال راحت ایران را آماج حملات خود قرار دهید هنوز ملت ایران خاطره زمان جنگ تحمیلی و کمکهای ناجوانمردانه غرب و آمریکا رابه صدام فراموش نکرده است
0
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۲:۱۸
طرح اهدای اورانیم غنی شده به خانواده شهدای کودکان فلسطینی در مجلس ایران کلیک خورد . اگر این طرح تصویب شود به خانواده فلسطینی که شهیدی در راه ازادی فلسطین داده است 250 گرم اورانیم 20 درصد اهدا میشود تا بواسطه ان شهر ها و شهرک های رژیم کودک کش الوده به مواد رادیو اکتیو شود انشاء الله که همه انها سرطان بگیرند
0
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۰:۰۵
سلام اسرائیل عملا خشونت می کند و خیلی جای تعجب دارد که ایران را متهم می کند. با گلوله مستقیم جنگی 13 هزار نفر زخمی و 130 نفر شهید کرده است. شرم هم چیز خوبی است.
0
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۰:۲۵
دولتمردان دردستگاه دیپلماسی خارجی مواظب باشند، اروپاییها باترفند حفظ مشروط برجام بدنبال کنترل برنامه موشکی وتوان دفاعی کشورمان هستند.آنچه مسلم است اینست که درصورت تن دادن ایران به این شرط تعیین شده لندن، هم درماههای آتی باعهدشکنیهای گسترده ی اروپا درخصوص ماندن دربرجام مواجه میشویم وهم برنانه های دفاعی ازجمله موضوع موشکی را تحت خواست آنها تضعیف کرده ایم.
قطعا عزم واراده ی ملی وعدم انفعال درمقابل زیاده خواهی آنان، موجب عزت ملی وکوتاه آمدنشان درمقابل حقوق مشروع ملت ایران درمباحثی چون حقوق هسته ای ودفاع موشکی و....خواهدشد.
0
1
ناشناس
Germany
۱۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۱:۱۳
حالا خوبه نتانیاهو نگفته در غزه ایرانی ها بودن و به ایرانی ها شلیک کردیم در عزه
0
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۱:۱۸
لعنت به استعمار پیر
0
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۹
حفظ برجام خواست اروپایی ها است اما می خواهند این نیاز خود را به فرصت تبدیل کنند تا از ایران امتیاز بگیرند یعنی هم از توبره بخورند هم از آخور .
0
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۶
چه برجام باشه چه نباشه بدبختیش مال مردم ایرانه خداکنه حالا که اینهمه بدبختی میکشیم نتیجش رضایت بخش باشه
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار