کد خبر:۶۸۹۵۹۸

جهاد اسلامی خواستار مشارکت گسترده در راهپیمایی روز قدس شد

جنبش جهاد اسلامی فلسطین از ملت فلسطین و امت اسلام خواستار مشارکت گسترده در راهپیمایی روز جهانی قدس شد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از فلسطین الیوم، جنبش جهاد اسلامی از ملت فلسطین و امت اسلام خواست با تمام امکانات در راهپیمایی روز قدس شرکت و بار دیگر با مقاومت، انتفاضه و قدس تجدید عهد کنند.

جهاد اسلامی در بیانیه ای از همه تلاش ها برای آمادگی جهت راهپیمایی روز جهانی قدس قدردانی و بر ضرورت تبدیل این فعالیت ها و راهپیمایی ها به برنامه های عملی در قبال قدس و فلسطین تاکید کرد.

بر همین اساس خالد البطش از رهبران جنبش جهاد اسلامی نیز گفت که امسال روز جهانی قدس مصادف با پنجاه و یکمین سالروز اشغال کامل شهر قدس است.

وی در اظهاراتی به مناسبت روز جهانی قدس در شهر غزه گفت: ملت ما ۵۱ سال بعد از اشغال قدس و ۷۰ سال بعد از نکبت به پا خاسته است تا بار دیگر تاکید کند که انتفاضه زنده و راه طولانی از جهاد و مقاومت در پیش است.

البطش تاکید کرد که فردا راهپیمایی میلیونی به مناسبت روز جهانی قدس تشکیل خواهد شد، تا امت اسلام بار دیگر تاکید کند که قدس متعلق به فلسطینیان است.

این رهبر فلسطینی اظهار داشت: امام خمینی ( ره) در اقدامی پسندیده آخرین جمعه ماه مبارک رمضان را روز قدس نامگذاری کرد و در وصیتنامه خود به ملت فلسطین و مسلمانان جهان گفت که فلسطین متعلق به مسلمانان است و دشمن اصلی امت، رژیم صهیونیستی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار