کد خبر:۶۹۱۱۲۵

مخالفت برخی از اعضای پارلمان اروپا با طرح تشکیل ارتش واحد اروپا

برخی نمایندگان پارلمان اروپا با طرح تشکیل ارتش اتحادیه اروپا به دلیل آنکه بسیاری از کشور‌های عضو با بدهی‌های سنگین مالی و مشکلات بودجه‌ای روبرو هستند، مخالفت کردند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از تلویزیون پرس تی وی، برخی نمایندگان پارلمان اروپا با طرح تشکیل ارتش اتحادیه اروپا مخالفت کردند. آن‌ها معتقدند اختصاص بودجه بیشتر به مسائل نظامی در حالیکه بسیاری از کشور‌های عضو با بدهی‌های سنگین مالی و مشکلات بودجه‌ای روبرو هستند، توجیه پذیر نیست. این در حالی است که دیگر نمایندگان پارلمان اروپا علت حمایت خود را از این طرح، ماهیت غیرقابل پیش‌بینی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، در خصوص حمایت از ناتو اعلام می‌کنند.

آمار‌های رسمی مرکز آمار اتحادیه اروپا موسوم به «یورواستات» نشان می‌دهد تقریبا یک چهارم جمعیت اتحادیه اروپا در خطر محرومیت اجتماعی قرار دارند. به همین علت فعالان معتقدند هزینه میلیارد‌ها یورو برای تشکیل ارتش اتحادیه اروپا اشتباه است. نماینده سوئد در پارلمان اروپا و از مخالفان تشکیل ارتش اروپا گفت: من نمی‌توانم تداوم تفکرات قدیمی و منسوخ نظامی را قبول کنم که مروج ائتلاف‌های نظامی و افزایش بودجه‌های نظامی در سراسر جهان هستند. همین مسئله به تنش میان کشور‌ها منجر می‌شود.

از سوی دیگر، خاویر نارت، نماینده اسپانیا و از طرفداران تشکیل ارتش اروپا، گفت: توافق هسته‌ای ایران، توافق آب و هوایی پاریس و نحوه برخورد رئیس جمهور آمریکا با رهبران گروه هفت در اجلاس این گروه نشان داد که آمریکا دیگر متحد قابل تکیه‌ای برای ما نیست و اکنون ما باید خودمان با چالش‌های پیش رو مواجه شویم.

برخی از کارشناسان اتفاق نظر دارند که پیام‌های ضد و نقیض ترامپ درباره ناتو در خصوص خواسته‌هایش از کشور‌های عضو برای افزایش بودجه‌های نظامی اعضای خود، اعتبار این سازمان را تضعیف کرده است.

گری کارترایت، مشاور در امور اتحادیه اروپا، در این باره گفت: از یک طرف او (ترامپ) می‌گوید آمریکا از کشور‌هایی که به تعهدات بودجه‌ای خود عمل نکرده اند، دفاع نخواهد کرد و از طرف دیگر می‌گوید آمریکا قویا به ناتو متعهد است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار