عضو انجمن علمی رشته برق دانشگاه بجنورد با بیان اینکه سطح علمی برخی اساتید دانشگاه ضعیف است، گفت: دانشگاه بجنورد با کمبود آزمایشگاه در رشتههای فنی و مهندسی مواجه است.
محمد فردین، عضو انجمن علمی رشته مهندسی برق دانشگاه بجنورد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، گفت: درخصوص وضعیت کلی دانشگاه در بخش علمی، به نظر بنده در مجموع سطح علمی پایینی را در اکثر رشتهها مشاهده می کنیم. اکثر دانشجویان به علت تنبلی و یا مسائل دیگر حس و حال بالابردن سطح علمی خودشان را ندارند و فقط و فقط دنبال گرفتن نمره قبولی از درسهایشان هستند. اکثر اوقات هم همان نمره قبولی را نیز دریافت نمیکنند؛ البته باید گفت شیوه تدریس بعضی اساتید نیز در این موضوع تاثیر زیادی دارد.
فردین خاطرنشان کرد: در رشتههای فنی و مهندسی، دانشجویان باید در کنار مسائل تئوری به مسائل عملی و آزمایشگاهی توجه ویژه ای داشته باشند و تا حد امکان مهارت کسب کنند، ولی اکثر دانشجویان اهمیتی به این موضوع نمیدهند. البته زمانی که بنده در رشته ی برق مشغول به تحصیل بودم، این موضوع بهتر از حد انتظار بود.
عضو انجمن علمی برق دانشگاه بجنورد ادامه داد: در بعضی رشتهها امکانات آزمایشگاهی در حد کارشناسی و کارشناسی ارشد کاملا عالی و خیال ما از این بابت راحت است. آزمایشگاه برق و کامپیوتر که خودم داخلشان فعالیت علمی داشته ام، از همه لحاظ مجهز بود؛اما با کسری آزمایشگاه ها در بعضی رشته های مهندسی مواجه هستیم تا این حد که مشاهده می کنیم گاهی دانشجو برای یک کلاس کارآگاهی مجبور است از دانشگاه خارج شود و به کلاس های داخل شهر که از طرف دانشگاه برقرار شده رجوع کند.
وی افزود: درخصوص اساتید باید گفت انواع اساتید در دانشگاه بجنورد مشاهده میشود. هم استاد خیلی خوب داشته ایم که واقعا سطح بسیار بالایی داشته اند؛ که هم از لحاظ علم و نیز از لحاظ اخلاق و رفتار یک استاد به معنای واقعیی تمام بودند. هم استاد متوسط داشتهایم که متعادل بودند و برای رفع نیاز علمی ما در مقطع کارشناسی کافی به نظر میرسیدند.همچنین اساتید خیلی ضعیف که میشود گفت هیچ علمی از آنها یاد نگرفتم و هر لحظه گذراندن وقت در حضور این به اصطلاح استاد ها وقت تلف کردن به معنای واقعی بود و به جای پیشرفت علمی، پسرفت علمی هم تجربه میکردیم.
فردین در پایان گفت: در بعضی از گرایش ها نبود اعضای هیئت علمی از آن رشته کاملا محسوس است و نیاز به هیئت علمی بیشتری وجود دارد.