چالش نوآوری ساخت جوهر رسانا یا نیمهرسانا برای کاربردهای الکترونیک چاپی برگزار میشود، کلیه علاقهمندان میتوانند به طور رایگان در این چالش شرکت کنند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، الکترونیک چاپی یکی از فناوریهای نوظهور است که در زمینه های مختلف از بهداشت و سلامت تا تبلیغات، خودروسازی، حمل و نقل، انرژی و الکترونیک کاربردهای فزایندهای دارد. روش متعارف، ارزان و سریع ایجاد مدارهای الکترونیکی چاپی، استفاده از چاپ جوهرافشان است و برای این منظور به طور معمول از جوهرهای رسانا و نیمهرسانا استفاده میشود اما ساخت جوهری با سایز ذرات بهینه، پایدار توام با عدم تجمع ذرات که علاوه بر تامین هدایت و استحکام مناسب، قابلیت بکارگیری در چاپگرهای جوهرافشان را دارا باشد و باعث صدمه به هد چاپگر نشود، یک چالش جدی است.
از این جهت در ستاد ویژه توسعه فناوری نانو با همکاری «مرکز الکترونیک چاپی» و شرکت «رویال توسعه پایدار» به دنبال توسعه زیرساختهای فناوری الکترونیک چاپی و در نخستین گام، «ساخت جوهرهای رسانا و نیمهرسانا مناسب برای چاپگرهای جوهرافشان» با تکیه بر دانش و فناوری شرکتهای خلاق و نوآور، پژوهشگران، مخترعان و فنآوران، اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاهها و پژوهشگاهها در داخل و خارج کشور برگزار می شود .
کلیه علاقهمندان میتوانند به طور رایگان در این چالش شرکت کنند و از تسهیلات حمایتی در جریان مرحله دوم چالش و دو جایزه نقدی ۱۰۰ میلیون ریالی ویژه برندگان نهایی چالش در دو بخش جوهرهای نیمهرسانا و رسانا بهرهمند شوند.