رئیس مرکز تعاملات بین المللی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اعلام اسامی پایگاههای برتر در جذب دانشمندان و متخصصان ایرانی مقیم خارج گفت: امسال ۵ مرکز برتر بر اساس شاخصها انتخاب شدند.
علی مرتضی بیرنگ رئیس مرکز تعاملات بین المللی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بیان کرد: معاونت علمی و فناوری و بنیاد ملی نخبگان به صورت سالیانه پایگاههای مهم را در زمینه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور مورد ارزیابی قرار میدهند.
وی با بیان اینکه پایگاههای تخصصی همکار شامل دانشگاهها، پژوهشگاهها، پارکهای علم و فناوری و مراکز رشد میشود، عنوان کرد: این پایگاهها که شامل ۴۹ پایگاه میشوند بر اساس شاخصهایی ارزیابی میشوند تا بدانیم کدامیک در بحث همکاری با ایرانیان مقیم خارج بیشتر فعالیت میکنند.
به گفته قائم مقام در امور بین الملل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در این ارزیابی، پایگاههای همکار طرف قرارداد با معاونت علمی هستند و مشخصا با مرکز تعاملات بین المللی ارتباط دارند.
بیرنگ با اشاره به شاخصهای انتخاب بهترین پایگاه همکار با مرکز تعاملات بین المللی بیان داشت: سخت گیری در انتخاب بهترین متخصصان ایرانی مقیم خارج، سرعت بررسی تقاضا، عدم بررسی نهایی، رضایتمندی متقاضیان از عملکرد پایگاهها، پاسخگویی و پیگیری پایگاهها از شاخصهای این امر به شمار میروند.
رئیس مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری گفت: بدین واسطه پایگاههای برتر به رقابت با هم در جذب ایرانیان مقیم خارج میپردازند. امسال هم این بررسی انجام شده و موفق شدیم که ۵ پایگاه برتر در جذب ایرانیان مقیم خارج را معرفی کنیم.
بیرنگ با اشاره به برترین پایگاهها در سال ۹۷ اضافه کرد: دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه تهران، ستاد توسعه فناوری نانو، دانشگاه تربیت مدرس و دانشگاه علم و صنعت جزء ۵ پایگاه برتری هستند که در جذب ایرانیان مقیم خارج به خوبی عمل کرده اند.
وی ادامه داد: البته پارک فناوری پردیس ششمین پایگاهی بود که در این زمینه به خوبی فعالیت کرده است؛ رویکرد پارک پردیس متفاوت است، زیرا در راستای کمک به متخصصان ایرانی برای راه اندازی کسب و کارشان نیز فعالیت میکند که با ارزش است.