رئیس دانشگاه بوعلی همدان گفت: آسیبشناسی در حوزه پژوهش یکی از بحثهای جدی ما است و این موضوع به صورت جزء در استانها و شهرها بررسی شود تا بتوانیم راهبرد کلی پژوهش آموزش عالی کشور را تدوین کنیم.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یعقوب محمدیفر، رئیس دانشگاه بوعلی سینا در پنجمین اجلاس شورای سیاستگذاری و برنامهریزی معاونان پژوهش و فناوری منطقه ۴ کشور گفت: در سالهایی که از قدمت آموزش عالی در ایران میگذرد، پیش از حد به مدرکگرایی گرایش پیدا کردهایم و برخی از فارغالتحصیلان دانشگاهها که با دانش کم از دانشگاه وارد جامعه شده اند موجب انتقاد جامعه به دانشگاه شدهاند.
وی افزود: در بخش پژوهش باید پژوهشهایمان را طبقهبندی کنیم و پژوهشهای توصیفی، کاربردی و بنیادی را تفکیک کنیم و میزان و سهم هر یک را مشخص کنیم.
محمدیفر گفت: ایجاد شبکههای ارتباطی در استانها شامل شبکههای ارتباطی بین اساتید، آزمایشگاهها و نیازهای پژوهشی کشور از ضروریات افزایش نقش پژوهش در توسعه کشور است.
رئیس دانشگاه بوعلی سینا در ادامه خاطرنشان کرد: جایگاه دانشگاه بوعلی سینا در رتبهبندی اخیر لایدن، ارتقا یافته است که این دستاورد مهم در نتیجه زحمات اعضای هیأت علمی و دانشجویان این دانشگاه است.
وی تصریح کرد: سعی داریم که سطح بینالمللی دانشگاه بوعلی سینا را نیز افزایش دهیم و در این راستا دانشگاه بینالمللی D۸ با همکاری دانشگاه بوعلی سینا فعالیت خود را آغاز کرده است و از مهرماه در دورههای ارشد و دکتری پذیرش دانشجو خواهد داشت.
لازم به ذکر است، انتخاب دبیر منطقه یکی از برنامههای این اجلاس بود که پس از انجام رایگیری، غلامحسین مجذوبی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه بوعلی سینا، با کسب ۱۳ رای، دبیر شورای معاونین پژوهش و فناوری منطقه ۴ شد.