علیرغم مخالفت کنگره آمریکا، ترکیه روز پنجشنبه نخستین جنگنده اف-۳۵ را در مراسمی در ایالت تگزاس تحویل گرفت.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از خبرگزاری آناتولی، روز پنجشنبه، ترکیه نخستین جنگنده اف-۳۵ خود را در شهر فروت ورث ایالت تگزاس تحویل گرفت.
مقامات معاونت صنایع دفاعی ترکیه، شرکتهای ترکیهای فعال در پروژه اف-۳۵ و نمایندگان شرکت آمریکایی لاکهید مارتین در مراسم تحویل این جنگنده به ترکیه شرکت کردند.
ترکیه از سال ۱۹۹۹ در پروژه اف-۳۵ حضور داشته است؛ به طوری که چندین شرکت ترکیهای قطعات نخستین جنگنده اف-۳۵ را تولید کرده اند.
قرار است از جنگندههای جدید اف-۳۵ برای نوسازی ناوگان نیروی هوایی ترکیه استفاده شود. نخستین جنگنده اف-۳۵ ترکیه روز پنجشنبه به منظور انجام آموزش خلبانان، به پایگاه هوایی لوک در ایالت آریزونا فرستاده شد.
دومین جنگنده اف-۳۵ در روزهای آینده به ترکیه تحویل داده خواهد شد. همچنین قرار است سومین و چهارمین جنگنده در ماه مارس ۲۰۱۹ به آنکارا تحویل داده شود. تا زمان پایان آموزش خلبانان ترکیهای، این جنگندهها در خاک آمریکا باقی خواهد ماند.
با این حال، طبق برنامهریزیها پنجمین و ششمین جنگنده اف-۳۵ پس از نهایی شدن روند تولید، در نوامبر ۲۰۱۹ به طور مستقیم به ترکیه فرستاده خواهد شد.
ترکیه قصد دارد طی سالهای آتی، ۱۰۰ جنگنده اف-۳۵ دریافت کند که تاکنون سفارش ۳۰ جنگنده را تنظیم کرده است.
تحویل این جنگنده به ترکیه در حالی است که در هفتههای گذشته، کنگره آمریکا با فروش اف-۳۵ به آنکارا مخالفت کرده بود. روز دوشنبه، مجلس سنای آمریکا «قانون مجوز دفاع ملی» را به تصویب رساند که در آن اصلاحیهای قید شده است که فروش جنگندههای آمریکایی اف-۳۵ به ترکیه را به دلیل تصمیم آنکارا مبنی بر خرید سامانه دفاع موشکی اس-۴۰۰ از روسیه، ممنوع اعلام کرده است.
این فقط ی هواپیما کاغذی قشنگ بیشتر نیست کارایش در حد همون اف 4 اگر هواپیما بدرد بخوری بود نمی فروختش مثل اف 14 ها واف 22 هاش هنوز که هنوز بعد از از دور خارج کردن اف 14 هاش اونا رو نمیفروشه در حالت احتیاط نگه نداشته شون
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.