آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۴۴۷۴

۳ انفجار در نزدیکی مرکز نگهداری صندوق‌های رای در «کرکوک»

منابع آگاه از وقوع سه انفجار نزدیک مرکز نگهداری صندوق‌های رای در «کرکوک» خبر دادند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، صبح امروز (یکشنبه)، در نزدیکی مرکز نگهداری صندوق‌های رأی در کرکوک ۳ انفجار روی داد که طی آن چندین نفر کشته و زخمی شدند.

خبرنگار شبکه «رووداو» در کرکوک اعلام کرد که در ساعت ۴ بامداد امروز، ۳ انفجار در مناطق مختلف کرکوک روی داد و پس از آن، درگیری‌های مسلحانه‌ای میان نیرو‌های امنیتی و افراد مسلح آغاز شد و تاکنون ۱۴ زخمی برای درمان به بیمارستان‌های این شهر منتقل شده‌اند.

پایگاه خبری «شفق نیوز» نیز از انفجار یک خودروی بمب‌گذاری شده در نزدیکی مرکز نگهداری صندوق‌های رای در کرکوک وابسته به کمیساریای عالی و مستقل انتخابات خبر داد و نوشت که بر اساس آمار اولیه، ۱۰ نیروی محافظ این مرکز زخمی شده‌اند و دو شهروند نیز جان خود را از دست داده‌اند.

پایگاه خبری «الغدپرس» نیز با انتشار این خبر نوشت: ۱۴ نیروی امنیتی در این حمله انتحاری زخمی شده‌اند، اما صندوق‌های رأی در این انفجار، آسیبی ندیده‌اند.

یک منبع آگاه در گفتگو با این پایگاه خبری اظهار داشت: تروریست‌ها بامداد امروز، دو انفجار در نزدیکی مرکز نگهداری صندوق‌های رای در بخش غربی شهر کرکوک انجام دادند و سپس با خمپاره، نیرو‌های سرویس مبارزه با تروریسم را هدف قرار دادند و پس از آن یک انتحاری با خودروی بمب‌گذاری شده که مشابه خودرو‌های پلیس بود، به این مرکز حمله و خود را منفجر کرد.

بر اساس این گزارش، در این حمله ۱۴ نیروی امنیتی از جمله ۱۰ پلیس محافظ این مرکز و ۴ نیروی سرویس مبارزه با تروریسم زخمی شدند که حال دو نفر از آن‌ها وخیم است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار