آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۴۵۲۴

سخنگوی گردان‌های حزب‌الله عراق: در کنار حزب‌الله لبنان علیه آمریکا ایستاده‌ایم

سخنگوی نظامی گردان‌های حزب‌الله عراق تاکید کرد که این گردان‌ها در کنار حزب‌الله لبنان در یک سنگر برابر نقشه‌های آمریکا علیه منطقه ایستاده است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از النشره، «جعفر الحسینی» سخنگوی نظامی گردان‌های حزب الله عراق تاکید کرد: ما ایمان داریم که در کنار حزب الله لبنان در یک سنگر در برابر نقشه‌های آمریکا علیه منطقه ایستاده ایم.

وی در ادامه افزود: استقرار تجهیزات نظامی در مرز‌های مشترک عراق و سوریه بعد از حمله اخیر آمریکایی صهیونیستی علیه این منطقه افزایش یافته است. گروه‌های مقاومت اسلامی مواضع گردان‌های حزب الله عراق را در خصوص واکنش به حمله آمریکا علیه رزمندگان در مرز‌های عراق و سوریه تأیید می‌کنند.

الحسینی همچنین افزود: واکنش به این تجاوز در صورت صلاحدید فرماندهان صورت خواهد گرفت. تحقیقات هیأت حشد شعبی در خصوص این تجاوز همچنان ادامه دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار