آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۵۰۴۸
ولایتی در دیدار با وزیر سوریه‌ای:

شر آمریکا دیر یا زود باید از سر مردم سوریه کم شود

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، گفت: پیروزی ارتش سوریه در منطقه درعا و جنوب سوریه را مقدمه‌ای برای پیروزی‌های دیگر در شرق فرات علیه آمریکا و به نفع سوریه و متحدانش می‌دانیم. دیریا زود آنهاباید از آنجا بروند و شرشان از سر مردم سوریه کم شود.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، علی‌اکبر ولایتی ظهر امروز در دیدار با «عاطف النداف» وزیر آموزش عالی سوریه، اظهار کرد: پیروزی‌های دولت، ملت، ارتش و نیرو‌های متفق سوریه را در عرصه‌های مختلف علی‌الخصوص پیروزی‌های اخیر در درعا و بازپس‌گیری این منطقه مهم در جنوب سوریه را به شما تبریک می‌گویم.

وی ادامه داد: دشمن اصلی ما و شما، آمریکا رژیم صهیونیستی و ارتجاع منطقه است که همچنان به تلاش‌های خود علیه دولت و ملت سوریه ادامه می‌دهند.

عضومجمع تشخیص مصلحت نظام یادآور شد: آمریکایی‌ها در شرق فرات مستقر شدند بدون اینکه دستورالعمل یامصوبه‌ای از شورای امنیت و یا دولت سوریه داشته باشند. خوی تجاوزگری شان باعث شده آن‌ها چند هزار نیروی خود را در شرق فرات مستقر کنند.

ولایتی اضافه کرد: بدون تردید این پیروزی شما در منطقه درعا و جنوب سوریه را مقدمه‌ای برای پیروزی‌های دیگر در شرق فرات علیه آمریکا و به نفع سوریه و متحدانش می‌دانیم. دیریا زود آن‌ها باید از آنجا بروند و شرشان از سر مردم سوریه کم شود.

وی اظهار داشت: اخیرا بمبارانی علیه نیرو‌های عراق و سوریه در جنوب شرقی سوریه انجام دادند و تعدادی از شهروندان سوری و عراقی را به شهادت رساندند و یقینا پاسخ آن را دریافت می‌کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار