کد خبر:۶۹۵۴۳۴
گردهمایی بزرگ زنجیره صنایع معدنی؛

«هفتمین کنفرانس بین‌المللی مهندسی مواد و متالوژی» مهرماه برگزار می‌شود

«هفتمین کنفرانس و نمایشگاه بین‌المللی مهندسی مواد و متالوژی» به عنوان گردهمایی بزرگ زنجیره صنایع معدنی مهرماه برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، کنفرانس بین‌المللی «آی‌مت ۲۰۱۸» یکی از مهم‌ترین اجتماعات متخصصین متالورژی جهت ارائه دستاورد‌های علمی، تکنولوژی‌های نوین و محصولات جدید بین‌المللی در منطقه خاورمیانه است.

این کنفرانس در ابتدا از سال ۲۰۰۷ با همت انجمن مهندسی متالورژی و مواد ایران و انجمن علمی ریخته‌گری ایران با هدف ایجاد زمینه مطلوب جهت ارائه توانایی‌های روزافزون دانشجویان و صنایع مرتبط آغاز به کار کرد و پس از گذشت شش سال و با توجه به استقبال روزافزون مخاطبین این کنفراس، در سال ۲۰۱۲ برای اولین بار در سطح بین‌المللی برگزار شد و توانست زمینه‌ساز ایجاد محیطی جهت ارائه دستاورد‌های روز دنیا و به اشتراک گذاشتن دانش و تخصص شود.

آی‌مت ۲۰۱۷ در گامی نوین، برخاسته از تجربیات دوره‌های گذشته و برای اولین بار بصورت مستقل، زمینه‌ای مناسب فراهم آورد تا بیش از ۱۰۰۰ دانشجو از سراسر دنیا را گرد هم آورده و طی ۲ روز در هتل المپیک تهران به ارائه بیش از ۷۰۰ مقاله بپردازند.

آی‌مت ۲۰۱۸ یا «هفتمین کنفرانس و نمایشگاه بین‌المللی مهندسی مواد و متالوژی» ۱۷ لغایت ۱۹ مهرماه در تهران برگزار خواهد شد و در این گردهمایی بزرگ زنجیره صنایع معدنی و متالوژی محور‌های مواد مهندسی، ریخته‌گری و انجماد، متالوژی فیزیکی و علم مواد، متالوژی استخراجی و ... مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.

پذیرش چکیده مقالات برای این رویداد که از ۱۵ اردیبهشت ماه آغاز شده است تا جمعه ۱۵ تیرماه ادامه دارد و آخرین مهلت ارسال متن کامل مقالات ۱۰ شهریورماه است.

گفتنی است، پس از داوری اولیه مقالات و اعلام نتایج نهایی توسط آن‌ها در ۳۰ شهریورماه، کنفرانس آی‌مت ۲۰۱۸ روز‌های ۱۷ و ۱۸ مهرماه برپا خواهد شد.
 
«هفتمین کنفرانس بین‌المللی مهندسی مواد و متالوژی» مهرماه برگزار می‌شود
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار