آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۷۶۵۸
انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل:

تجاوز عناصر اطلاعاتی همدست تروریسم به حریم دانشگاه را متوقف کنید

اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل خطاب به دبیر شورای عالی امنیت ملی نوشت: جناب آقای شمخانی روند تجاوز به حریم دانشگاه توسط عناصر اطلاعاتی همدست به تروریسم بین المللی را متوقف کنید.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل در نامه ای خطاب به دبیر شورای عالی امنیت، به بازرسی ضد امنیتی از دانشگاه ها واکنش نشان دادند. 

متن این نامه به شرح زیر است:

 

جناب آقای شمخانی دبیر محترم شورای عالی امنیت ملی
با عرض سلام و احترام؛


دانشگاه پس از انقلاب اسلامی تبدیل به خاستگاه تغییر و تولید نخبگانِ پیش برنده‌ی علم و صنعت در کشور ما شد اما در این مسیر با ناملایمات و خطرات زیادی مواجه بوده و هست. به خوبی مطلع هستید که با پذیرفتن پروتکل الحاقی در دولت اصلاحات و ارائه‌ی برخی اطلاعات محرمانه‌ی علمی کشور به بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی، ۴ تن از بهترین نخبه‌های دانشگاهی کشور توسط سرویس‌های جاسوسی و سازمان‌های تروریستی آمریکا و رژیم صهیونیستی با حمایت آژانس و برخی کشورهای مرتجع منطقه به شهادت رسیدند و لطمات جبران ناپذیری به جامعه‌ی علمی کشور وارد شد.


این روزها اخباری در گوشه و کنار شنیده می‌شود که یاد آن روزهای تلخ را زنده کرده، امنیت روانی دانشگاه را به خطر انداخته و حساسیت‌های دلسوزان جامعه‌ی دانشگاهی را برانگیخته است. دانشگاه که موتور محرک قدرت و ضامن امنیت مردم کشور ماست، خود باید امن‌ترین نقطه برای نخبگان، اساتید و دانشجویان باشد و در همین راستا حتی ورود نیروهای انتظامی و دستگاه‌های امنیتی کشور خودمان به محیط دانشگاه باید حتماً با هماهنگی و اجازه‌ی مسئولین دانشگاه باشد.


با این توصیفات چگونه است که بازرسان آژانس که جاسوسی، خیانت در امانت و همکاری اطلاعاتی آن‌ها با گروه‌های تروریستی در جریان شهادت شهدای هسته‌ای بر تمامی آحاد ملت و گروه‌ها و دسته‌جات سیاسی کشور عیان است، اقدام به ورود به محیط کار اساتید و دانشجویان ما کرده‌اند؟ آن هم بدون اطلاع و هماهنگی رؤسای دانشگاه‌!هفته‌ی پیش خبر بازرسی مأموران آژانس از دانشگاه علم و صنعت و دیروز دانشگاه صنعتی شریف را شنیدیم ولیکن هنوز هیچ‌کس جرأت تأیید یا تکذیب این اخبار را ندارد. زمزمه‌ی ادامه‌ی این بازرسی‌ها ما را بر آن داشت که با ورود به مسأله، جلوی آینده‌ی شوم این اتفاقات را بگیریم و در این راستا صلاح را بر آن دیدیم که پیش از هر اقدام خودجوش، شما را به عنوان مسئول مستقیم امنیت ملی در جریان بگذاریم.


جناب آقای شمخانیروند تجاوز به حریم دانشگاه توسط عناصر اطلاعاتی همدست به تروریسم بین المللی را متوقف کنید. در غیر این‌صورت حضرتعالی و اعضای شورای عالی امنیت ملی مسئول مستقیم تمامی خسارات احتمالی و اتفاقات ناگوار پیش رو خواهید بود. بدین‌وسیله اعلام می‌داریم که در صورت تکرار این مسأله، اعضای اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های سراسر کشور به همراه آحاد مردم مؤمن و انقلابی در برابر آن خواهند ایستاد و اجازه تجاوز بیگانگان به استقلال کشور را نخواهند داد.


والسلام علی من اتبع الهدی

اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های سراسر کشور

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار