موسس و مدیر عامل شرکت ایران تلنت گفت: ابزاری به اسم مسیر شغلی را ایجاد کردیم که در این مسیر مشخص شده افراد از هر رشتهای که فارغ التحصیل میشوند وارد چه رسته کاری میشوند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ آسیه حاتمی موسس و مدیر عامل شرکت ایران تلنت در نشست خبری رونمایی از محصول (نخستین مرجع آنلاین حقوق و دستمزد ایران) که ظهر امروز برگزار شد گفت: این محصول اولین وب سایت حقوق و دستمزد در ایران است که تاکنون برای این محصول پایش و آنالیزهای زیادی انجام شده و ابزارهایی در این محصول وجود دارد که کمک میکند مشخص شود شاغلین و کارفرمایان متناسب با شرایطشان چه میزان دستمزد و حقوق میگیرند که در سال ۹۶، ۱۳۰ هزار نفر در این وب سایت مشارکت کرده اند.
وی افزود: از مزایای این سایت استخدام آنلاین برای کارجویان و آگاهی از دستمزدهای دریافتی میباشد و این وب سایت عضو شبکه بین المللی جاب سایت است.
حاتمی به تشریح و تحلیل دادههای سال گذشته پرداخت و گفت: با تحلیل این دادهها میتوان گفت: تقریبا مدیران ارشد دو و نیم برابر کارشناسان دستمزد دریافت میکنند که ۸۰ تا ۹۰ درصد این دادهها مربوط به بخش خصوصی است. هم چنین دریافتی آقایان از خانمها بیشتر است و افرادی که مسلط به زبان انگلیسی هستند نیز دستمزد بیشتری دریافت میکنند و البته حضور خانمها در شرکتهای خصوصی پررنگتر از شرکتهای دولتی است.
موسس و مدیر عامل شرکت ایران تلنت تاکید کرد: هم چنین در شرکتهای خارجی نیز کانونها بیشتر فعالیت دارند و شرکتها تعیین کننده تفاوت حقوق بین افراد با همان رسته شغلی هستند به طوری که اگر یک فرد در یک شرکت کوچک تحصیلات خود را ارتقا بدهد آنچنان در میزان حقوق وی تغییراتی ایجاد نمیشود، ولی اگر به رسته شرکتهای بزرگ برسد پرداختیهای بالاتری خواهد داشت.
وی ادامه داد: هم چنین نتایج تحقیقات نشان میدهد که شاغلین استانهای بوشهر، خوزستان و هرمزگان بیشترین دریافتی را نسبت به تهران دارند و آن هم به خاطر شرکتهای نفتی در جنوب کشور است.
حاتمی تاکید کرد: یکی از نکات مهم در این وب سایت بخشی است که برای داوطلبان ورود به دانشگاهها دیده شده چرا که بعد از تحلیل دادهها ابزاری به اسم مسیر شغلی را ایجاد کردیم که در این مسیر مشخص شده افراد از هر رشتهای که فارغ التحصیل میشوند وارد چه رسته کاری میشوند.
موسس و مدیر عامل شرکت ایران تلنت ادامه داد: عبارتی را میشنویم که همه چیز سر جای خودش قرار ندارد، اما واقعیت این است که باید بررسی شود در عمل این افراد وارد چه شغلهایی میشوند و در هیچ رشتهای همه افراد حضور در بازار کار آن رشته را انتخاب نمیکنند، اما طبق تحقیقات ما افرادی که ریاضی و فیزیک در دانشگاهها خواندند علاقه زیادی به خبرنگاری دارند و وارد این حرفه میشوند.