کد خبر:۶۹۷۷۴۹

خط ارتباط نظامی ۲ کره دوباره برقرار شد

کره جنوبی و شمالی بار دیگر خط ارتباطی نظامی خود را برقرار کردند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری یونهاپ، کره جنوبی و شمالی بار دیگر خط ارتباطی نظامی خود را برقرار کردند.
وزارت دفاع کره جنوبی اعلام کرد سئول و پیونگ یانگ بار دیگر روز سه شنبه خط ارتباطی نظامی خود را در غرب شبه جزیره کره برقرار کردند تا به این ترتیب گام مهم دیگری در جهت کاهش تنش در مرز‌های دو کشور برداشته شود.
کره شمالی و جنوبی پس از سال‌ها تنش در روابط دوجانبه به علت آزمایشات هسته‌ای و موشکی پیونگ یانگ و همچنین رزمایش‌های مشترک کره جنوبی و آمریکا، از سال گذشته تلاش‌های گسترده‌ای را برای عادی سازی روابط دوجانبه آغاز کرده اند که همچنان ادامه دارد.
تصمیم به برقراری مجدد این خط ارتباطی نظامی که شامل فکس و تلفن است، در جریان مذاکرات نظامی دو کشور که ماه گذشته میلادی در سطح ژنرال‌های ارتش برگزار شد، اتخاذ شده بود. این خط ارتباطی نظامی سال دو هزار و شانزده پس از آن که سئول مجتمع صنعتی مشترک کائه‌سونگ را در کره شمالی بست، قطع شده بود.
برای برقرارشدن مجدد این خط ارتباطی، کره جنوبی تجهیزات لازم از قبیل: کابل‌های فیبر نوری و دستگاه‌های فکس مورد نیاز را تامین کرد.
پیش از این اقدام، کره جنوبی از شورای امنیت سازمان ملل متحد و دولت آمریکا ضمانت‌های لازم را گرفت و مطمئن شد که این کار ناقض تحریم‌های سازمان ملل بر ضد کره شمالی نخواهد بود. شورای امنیت نیز موافقت خود را با این کار اعلام کرد و آن را از رژیم تحریم‌های خود بر ضد کره شمالی مستنثی کرد.
مون جائه این رئیس جمهور کره جنوبی و کیم جونگ-اون رهبر کره شمالی بیست و هفتم آوریل گذشته در راستای تننش زدایی در روابط دو کشور با حضور در نشستی در روستای پانمونجوم واقع در منطقه مرزی غیرنظامی شده دو کره شرکت کردند و در پایان مذاکرات خود با انتشار بیانیه‌ای مشترک بر اراده خود برای پاکسازی شبه جزیره کره از سلاح‌های هسته‌ای و برقراری صلح پایدار در این منطقه تاکید کردند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار