آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۷۸۷۸
سایت روس:

نماینده پوتین برای اطلاعات دادن به ایران از نشست «هلسینکی» به تهران می‌آید

یک سایت روس مدعی شده نماینده ویژه رئیس‌جمهور روسیه امروز عازم تهران خواهد شد تا ایران را از نتایج نشست میان سران روسیه و آمریکا در شهر هلسینکی مطلع کند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، یک سایت روسی مدعی شده «الکساندر لاورنتیف»، نماینده ویژه رئیس‌جمهور روسیه در امور سوریه امروز چهارشنبه (۱۸ جولای/ ۲۷ تیرماه) عازم تهران خواهد شد تا ایران را در جریان نتایج نشست «ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه و «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا قرار دهد.

خبرگزاری RBC، توافق با ایران بر سر اقدمات مشترک در چارچوب توافقات حاصل‌شده در دیدار ترامپ و پوتین در شهر «هلسینکی»، پایتخت فنلاند را از دیگر اهداف این سفر خوانده است. «لاورنتیف» یکی از اعضای هیئت روسیه در هلسینکی بود.

«دونالد ترامپ» و «ولادیمیر پوتین» گفته‌اند در نشست هلسینکی درباره ایران رایزنی کرده‌اند. ترامپ روز سه‌شنبه در جمع عده‌ای از نماینده‌های کنگره تصریح کرد با پوتین درباره ایران رایزنی کرده و امیدوار است تهران به زودی وارد مذاکره برای توافق جدید شود.

مطابق ادعای این رسانه روس یکی از توافقات نشست «هلسینکی» به حضور ایران در سوریه مربوط می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار