کد خبر:۶۹۸۲۸۹
وزیر دفاع آمریکا:

اختیارات مربوط به تمدید تحریم‌های ایران باید به وزیر خارجه واگذار شود

وزیر دفاع آمریکا در اظهاراتی خواستار واگذار کردن اختیارات مربوط به تمدید تحریم‌های روسیه، ایران و کره شمالی به وزیر خارجه آمریکا شد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره، جیمز متیس، وزیر دفاع آمریکا، در جدیدترین سخنانش ضمن حمله شدیداللحن به روسیه، درخواست کرد که اختیار تمدید تحریم‌های روسیه و ایران و کره شمالی در دست وزیر خارجه آمریکا باشد.

او به روسیه هشدار داد تاوان آنچه تجاوزگری، اشغالگری غیرقانونی و برهم زدن ثبات اوکراین خواند، پس خواهد داد.
 
وزیر دفاع آمریکا گفت: این مسئله مستلزم آن است که اختیارات مربوط به تمدید تحریم‌های روسیه، ایران و کره شمالی به وزیر امور خارجه واگذار شود. این تحریم‌ها باعث خواهد شد بعضی کشور‌ها به جای تکیه کردن به تجهیزات نظامی روسیه، روابط امنیتی خود را با آمریکا تقویت کنند.

او افزود: واشنگتن باید روابط خود را با شرکای خود تقویت کند و اگر کوتاهی در این باره صورت گیرد، آن‌ها مجبور خواهند شد به طرف روسیه بروند که این مسئله فرصت کمیابی را از آمریکا برای بسیج کردن متحدانی که از دیدگاه آمریکا برای ثبات و امنیت جهان حمایت می‌کنند، از بین خواهد برد.

متیس در بخشی دیگر از اظهاراتش از کنگره خواست برای اجرای قرارداد فروش جنگنده‌های اف ۳۵ به ترکیه در واکنش به برنامه آنکارا برای خرید سامانه پدافند هوایی اس ۴۰۰ از روسیه، مانع‌تراشی نکند. او گفت: دلایل نگرانی قانون‌گذاران درباره ترکیه را درک می‌کنم، اما مجازات ترکیه در این باره تاثیر منفی بر برنامه ساخت این هواپیما‌ها خواهد داشت و روند تولید آن را برهم خواهد شد و هزینه تولید آن را بالا خواهد برد.

وی این مسئله را به کنگره یادآوری کرد که ترکیه یکی از هشت شریک بین‌المللی طرح ساخت جنگنده‌های اف ۳۵ است و شرکت‌های ترکیه‌ای در ساخت قطعاتی از این هواپیما مشارکت دارند. وزیر دفاع آمریکا هشدار داد یافتن جایگزین برای شرکت‌های ترکیه‌ای ممکن است دو سال طول بکشد و تحویل ده‌ها هواپیما را به تأخیر بیاندازد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار