کد خبر:۶۹۹۷۶۹

طرح نماینده کنگره آمریکا برای کاهش کمک به آوارگان فلسطینی

کنگره آمریکا طرحی را در دست بررسی دارد که کمک‌های آمریکا به نهادی است که مسئولیت امدادرسانی و تأمین تسهیلات و کمک‌های انسانی برای پناهندگان ثبت‌شده فلسطینی را بر عهده دارد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، کنگره آمریکا طرحی را در دست بررسی دارد که کمک‌های آمریکا به نهادی است که مسئولیت امدادرسانی و تأمین تسهیلات و کمک‌های انسانی برای پناهندگان ثبت‌شده فلسطینی را بر عهده دارد.

به نوشته «واشنگتن‌فری‌بیکن»، «دوگ لامبورن»، از اعضای کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان آمریکا طرحی را معرفی کرده که در صورت تصویب در هر دو مجلس آمریکا و تبدیل شدن به قانون، میلیون‌ها دلار از کمک‌های آمریکا به «آژانس امداد و اقدام سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک»، معروف به «آنروا» را کاهش خواهد داد. 

دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا دی‌ماه سال گذشته هم میزان کمک‌های مالی این کشور به «آنروا» را به طرز محسوسی کاهش داد. 

«آنروا» پس از جنگ اعراب و رژیم صهیونیستی در ۱۹۴۸ برای کمک به آوارگان فلسطینی تشکیل شد. این آژانس از کشورهای عضو سازمان ملل متحد کمک مالی دریافت می‌کرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار