کد خبر:۶۹۹۸۳۴
در اختتامیه المپیاد فرهنگی ورزشی؛

تیم دانشگاه تهران صدرنشین المپیاد فرهنگی ورزشی، دانشجویان دختر کشور شد

در چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر سراسر کشور در شیراز، تیم دانشگاه تهران صدرنشین المپیاد فرهنگی ورزشی، دانشجویان دختر کشور شد و دانشگاه شیراز به جایگاه ششم اکتفا کرد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر سراسر کشور در شیراز به کار خود پایان داد و نتایج نهایی این المپیاد در ۱۱ رشته مشخص شد.

این آیین با حضور، فریبا محمدیان، معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان، محمدحسین علیزاده، مدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و جمعی از اساتید دانشگاه و مسئولان استانی در مجتمع فرهنگی رفاهی دانشگاه شیراز ترتیب یافت.

 فریبامحمدیان، معاون وزیر ورزش جوانان ضمن تشکر از دانشگاه شیراز به خاطر میزبانی عالی، بیان کرد: به صورت مستقیم با دانشجویان ورزشکار در مورد نحوه برگزاری المپیاد صحبت کردم، خوشبختاته دانشگاه شیراز توانسته رضایت حداکثری را در این المپیاد نصیب خود کند.

معاون وزیر ورزش جوانان  مطرح کرد: از تلاش شبانه روزی تک تک دست اندرکاران این المپیاد تشکر می‌کنم و امیدوارم ورزش بانوان هر روز رشد بهتری داشته باشد.

وی تصریح کرد: در گفتگو با مسئولان دانشگاه شیراز، راهکار‌هایی جهت بهبود فضا‌های ورزشی بانوان ارائه گردید و وزارت ورزش و جوانان از برگزاری چنین رویداد‌هایی حمایت و استقبال می‌کند.

فرهاد دریانوش، دبیرکل اجرایی المپیاد و مدیر تربیت بدنی دانشگاه شیراز هم در اختتامیه چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر سراسر کشور اظهار داشت: تیم دانشگاه تهران صدرنشین المپیاد فرهنگی ورزشی، دانشجویان دختر کشور شد و دانشگاه شیراز به جایگاه ششم اکتفا کرد.

فرهاد دریانوش تصریح کرد: این رویداد فرهنگی ورزشی پس از هشت روز با رقابت حدود دو هزار دانشجوی دختر، در یازده رشته ورزشی، در دانشگاه شیراز به پایان رسید.

دبیرکل اجرایی این المپیاد ورزشی ادامه داد: ورزشکاران حاضر در این المپیاد، نماینده ۹۶ دانشگاه کشور بودند که در پایان المپیاد، نمایندگان تهران با کسب بیشترین مدال و امتیاز عنوان برترین تیم را به خود اختصاص دادند.

وی گفت: پس از تهران، دانشگاه فردوسی مشهد در جایگاه دوم ایستاد و به ترتیب دانشگاه‌های شهید بهشتی، فنی حرفه‌ای خراسان رضوی و الزهرا جایگاه‌های بعدی را کسب کردند.

ناظر فنی المپیاد فرهنگی ورزشی دختران دانشجوی کشور هم در آیین اختتامیه گفت: این دوره از المپیاد با حضور شرکت کنندگانی از ۹۶ دانشگاه در یازده رشته برگزار شد که میزبانی بسیار خوب و کادر فنی قوی، از ویژگی‌های بارز این المپیاد بود.

امینی با تشکر از میزبانی شایسته دانشگاه شیراز گفت: میزبانی خوب و بدون مشکل سبب شد که المپیادی به یادماندنی برگزار شود و خاطره زیبا در یاد‌ها بماند.

ناظر فنی المپیاد دختران دانشجو با اشاره به اضافه شدن رشته‌های کاراته، شطرنج، هندبال و تیراندازی به این دوره از المپیاد، گفت: در این المپیاد از همه فرآیند‌های حاضر، ارزیابی شد و رضایت مندی ۸۴ درصدی را در پی داشت.

امینی، افزایش حضور داوران آسیایی و جهانی و استفاده ۶۵ درصدی از داوران استان فارس از ویژگی بارز این المپیاد بود و ارتقای سطح فنی و همچنین استقبال دانشگاه‌ها از مسابقات، نشان از برنامه ریزی دقیق و بدون نقص این رویداد ملی دارد.

وی اظهار داشت: کادر فنی در همه مسابقات این المپیاد با کیفیت بالا عمل کرد و نسبت به المپیاد‌های گذشته با حداقل اعتراض رو به رو شد.

ناظر فنی المپیاد دختران دانشجو با اشاره به حضور بازیکنان ورزشکار در سوپر لیگ و لیگ‌های برتر رشته‌های والیبال، بسکتبال و هندبال گفت: حضور این بازیکنان سبب بالا رفتن سطح فنی المپیاد شد.

امینی افزود: مسابقات رشته بدمینتون با وجود ملی پوشان سطح بالایی داشت وبدون هیچ اعتراض یا خطای داوری به پایان رسید.  

وی، با بیان این که در سال‌های گذشته مدال‌های رشته تکواندو توسط ۳ دانشگاه کسب می‌شد، خاطر نشان کرد: امسال مدال‌های این رشته بین ورزشکاران ۷ دانشگاه توزیع شد و بازیکنان ملی پوش از تازه کاران این رشته شکست خوردند که نشان از رقابت تنگاتنگ در این رشته بود.

به گفته ناظر فنی المپیاد دختران دانشجو در رشته دو و میدانی، علاوه به توزیع مدال‌ها بین دانشگاه‌های مختلف نسبت به دوره‌های قبل، خانم سمیه نطقی مقدم از دانشگاه بیرجند با کسب دو مدال طلا خوش درخشید و ستاره این مسابقات شد

ناظر فنی المپیاد دختران دانشجو گفت: درخشش دانشجوی روشن دل دانشگاه یزد در مسابقات شطرنج انفرادی، نشان از توانمندی دانشجویان و صرف فعل «خواستن توانستن است» بود.

وی، پخش زنده مسابقات چهاردهمین دوره المپیاد دانشجویان دختر در دنیا برای اولین بار و قرار گرفتن در رنکینگ جهانی را ازبخش‌های این دوره از المپیاد بیان کرد.

امینی به جابه جایی رکورد تیراندازی اشاره کرد و گفت: حضور سه شرکت کننده توانمند از دانشگاه‌های بوعلی سنی، علامه طباطبایی و بیرجند و دو قهرمان جهان از الزهرا بر کیفیت این مسابقات افزود.

ناظر فنی المپیاد دختران دانشجو حضور دانشگاه‌ها در رشته کاراته را حداکثری بیان کرد و گفت: برای نخستین بار از سیستم ویدئو چک استفاده شد همچنین ۸ بازیکن ملی پوش و ۲۰ سوپری لیگی در این رشته حضور داشتند.

وی با اشاره به بهبود رکورد در ۱۲ ماده رشته شنا گفت: همچنین برای نخستین بار با هدف ایجاد انگیزه در بین دانشجویان، یک دوره مسابقه نجات غریق در این رشته برگزار شد.

گفتنی است، دانشگاه شیراز از دهم تا نوزدهم مرداد ماه امسال نیز میزبان چهاردهمین المپیاد فرهنگی، ورزشی دانشجویان پسر سراسر کشور خواهد بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار