وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: معضل بیکاران شیک در جامعه رو به رشد است و این افراد از طرف خانوادهها تامین میشوند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در آیین اختتامیه هیجدهمین مسابقات ملی مهارت که امروز (شنبه) برگزار شد، اظهار کرد: یکی از اصلیترین دغدغههای وزارت کار، اندیشیدن به فردای جوانان است که در آینده چه فضایی را باید برای آنها ایجاد کنیم.
ربیعی افزود: این مسابقات نمادی برای آمادگی در فضاهای پرتلاطم است و تمام مسئولان باید در جهت رشد جامعه کمک کنند.
وی با بیان اینکه روحیه، دانش و مهارت ابزارهای اصلی پیشرفت رو به جلوی جامعه هستند، خاطرنشان کرد: ۲۳ میلیون نفر نیروی کار وجود دارد که در مجموع ۵۵ میلیارد ساعت کاری بدست میآید. اگر این ۵۵ میلیارد ساعت بدون روحیه کاری باشد، هیچ هدفی را در پیش نخواهند برد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: اگر بتوانیم افراد با روحیه و دانش را بکارگیری کنیم، شاهد پیشرفت کشور با سرعتی شگرف خواهیم بود.
ربیعی با تاکید بر اینکه مشکل در عرضه و تقاضای مهارت است، تصریح کرد: در عرضه مهارت، باید سیستمهای رسمی تولید دانش کنند و رابطهای بین آمادمسین (آموزش) و نیاز جامعه وجود ندارد.
بیشتر بخوانید: آموزش و پرورش بزرگترین دستگاه متولی آموزش رسمی مهارت در کشور
وی بیان کرد: یکی دیگر از مشکلات موجود تقاضای مهارت است که افراد جامعه حاضر نیستند به هر کاری خود را مشغول کنند. در حال حاضر معضل بیکاران شیک در جامعه رو به رشد است و این افراد از طرف خانوادهها تامین میشوند.
ربیعی در پایان با اشاره اینکه مهارت، سواد انجام کار است، تصریح کرد: وزارت کار و سازمان فنی و حرفهای باید با مدارس و آموزشهای عالی هماهنگتر شوند و انقلاب بزرگی ایجاد کنیم.
گفتنی است؛ این اختتامیه با تقدیر از ١٣١ مدال آور سراسر کشور، در راستای ارتقای انگیزه و روحیه جوانان نخبه کشور برای حضور موفق در عرصههای ملی و جهانی آتی به ویژه مسابقات جهانی مهارت ٢٠١٩ روسیه به پایان رسید.