آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۹۹۴۲

حزب تحریک انصاف در آستانه تشکیل دولت ایالتی

سخنگوی حزب تحریک انصاف اعلام کرد: بیش از ۱۳ نماینده مستقل آماده پیوستن به این حزب هستند بنابراین عمران‌خان قادر به تشکیل دولت در ایالت پنجاب خواهد بود.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «فواد‌چودهری» سخنگوی حزب تحریک انصاف اعلام کرد: بیش از ۱۳ نماینده مستقل آماده پیوستن به این حزب هستند.

وی افزود: با توجه به اینکه ۸ نماینده مستقل مجلس ملی و ۵ نماینده مستقل در پنجاب حاضرند با حزب تحریک انصاف همکاری کنند این حزب قادر به تشکیل دولت ایالتی پنجاب خواهد بود.

حزب تحریک انصاف ۱۲۳ کرسی در مجلس ایالت پنجاب را در اختیار دارد این در حالی است که حزب مسلم لیگ شاخه نواز شریف ۱۲۷ کرسی در اختیار دارد.

حزب مسلم لیگ شاخه قائد اعظم ۷ کرسی، حزب مردم ۶ کرسی و نمایندگان مستقل ۲۹ کرسی در ایالت پنجاب را بدست آورده‌اند.

تشکیل دولت در ایالت پنجاب که ثروتمند‌ترین و بزرگترین ایالت پاکستان است اهمیت زیادی دارد.

در حال حاضر نمایندگان مستقل برای تشکیل دولت ائتلافی پاکستان اهمیت زیادی دارند که بیشتر آن‌ها در حال پیوستن به حزب تحریک انصاف هستند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار