کد خبر:۷۰۰۱۷۴
استاد دانشگاه شهیدبهشتی:

مسئولان چه معامله‌ای کرده‌اند که نوامیس علمی را به معرض نمایش گذاشته‌اند؟/ به رضایت قاتلان شهدای هسته‌ای دل‌خوش نکنید

فخاری زواره امروز در جمع دانشجویان معترض به بازرسی‌های آژانس بین المللی اتمی در دانشگاه شهیدبهشتی گفت: شما‌ی مسئولان دانشگاه، وزارتخانه‌ها و کشور چه معامله‌ای کرده اید که این گونه نوامیس علمی تان را به معرض نمایش گذاشته اید؟

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فخاری زواره، استاد دانشکده شیمی دانشگاه شهیدبهشتی امروز در جمع دانشجویان معترض به بازرسی‌های آژانس بین المللی اتمی که در دانشگاه شهیدبهشتی برگزار شد، گفت: دانشگاه خانه ماست سال‌ها از عمرمان را برای ساختن این خانه صرف کرده ایم. سختی‌های زیادی را تحمل کرده ایم و دوستان عزیزی را چه در زمان جنگ تحمیلی و چه در زمان جهاد علمی از دست داده ایم.

وی افزود: حاصل سختی‌های ما در دانشگاه‌ها موفقیت‌های علمی است که در عرصه بین الملل به آن اذعان شده و به صورت خاری در چشم دشمنان این مرز و بوم می‌باشد و امروز به امانت نزد ما سپرده شده است.

وی افزود: همه این موفقیت‌ها در تحریم‌ها و در شرایط سخت حاصل شده دشمنان ما هیچ گاه لطفی در جهت کمک به این تحقیقات علمی نکرده اند و همواره با اعمال تحریم سدی در جهت تامین وسایل وتجهیزات مورد نیاز ما بسته اند. هر قطعه‌ای که نیاز داشته ایم گاهی با صرف هزینه چند برابر تهیه می‌کردیم تا به امروز که بعضی از آن‌ها را توانستیم خودمان بسازیم و در آزمایشگاه هایمان به کار بگیریم حال که موفقیت‌هایی به حد بضاعت خود داشته ایم سروکله شان پیدا شده و می‌خواهند جلوی کار‌های انجام شده را بگیرند وگرنه چرا بازرسی؟ مگر شما چه قرابتی با ما دارید که بخواهید از کار ما سر دربیاورید.

فخاری زواره تصریح کرد: مگر دانشگاه‌ها مستقل نیستند؟ مگر آرزوی ما استقلال کشور نبود؟ مگر اساسا پژوهش‌ها نباید تا رسیدن به نتیجه مخفی بماند؟ مگر در پژوهش‌های روزمره هر شخص در هر جای دنیا اجازه می‌دهند که کسی سرک بکشد؟ چه شده است که امروز غریبه‌هایی که تا به حال همیشه مانع کار و تحقیقات ما بوده اند به آزمایشگاه‌های سر زده و حق بازرسی پیدا کرده اند؟ شما‌ ای مسئولان دانشگاه، وزارتخانه‌ها و کشور چه معامله‌ای کرده اید که این گونه نوامیس علمی تان را به معرض نمایش گذاشته اید؟ مگر در فرصت‌های مطالعاتی اساتید در دانشگاه‌های دنیا آن‌ها اجازه می‌دهند که ما روی هر موضوعی کار کنیم حال دستارد‌های خودمان را چرا باید در معرض بازرسی شما قرار دهیم مگر شما چه داده اید که حالا حق بازرسی می‌خواهید؟

وی گفت: اگر روابط دو طرفه بود و ما هم آزادانه کار‌های شما را دیده بودیم حال شما می‌توانستید توقع بازدید داشته باشید که این معنی دید و بازدید است، ولی وقتی شما این گونه و بدون اجازه وارد حریم خصوصی اساتید ما می‌شوید این کار بازرسی و بازجویی است و با سوابق شما این بازرسی‌ها به جاسوسی ختم شده و گاه به شهادت دوستان ما منجر شده است.

وی افزود: این برای دانشگاه ننگ است که هر کس هر وقت دلش خواست حریم ما را پایمال و به آن ورود کند این ننگ در هر دوره‌ای انجام شده امروز نباید انجام شود حتی به قیمت جان خودمان هم که شده از این حریم به حول قوه اللهی دفاع خواهیم کرد.

وی اظهار کرد: مگر رهبری نفرمودند که اجازه هیچ گونه بازرسی از هیچ یک از مراکز نظامی و همچنین گفتگوی با دانشمندان هسته‌ای و سایر رشته‌های حساس و اهانت به حریم آن‌ها داده نخواهد شد؟ مگر ایشان نفرمودند: من اجازه نخواهم داد که بیگانگان بیایند و با دانشمندان و فرزندان عزیز و برجسته این ملت صحبت و از آن‌ها بازجویی کنند؟ ما توقع نداریم که در کشور خودمان برای حفظ حرمت دانشگاه مجبور به تجمع و اعتراض شویم و احساس می‌کنیم که مسئولان آموزش عالی کوتاهی کردند و لذا به میدان آمده ایم و امیدواریم که مسئولان به خود آیند و وظیفه خود را در قبال امنیت دانشگاه‌ها انجام دهند.

وی اظهار کرد: هر شخصی در خانه اش امنیت کامل می‌خواهد تا در جهت اهداف خانواده اش قدم بردارد. استقلال می‌خواهد تا بتواند منافع خودش را تامین کند.

فخاری زواره تصریح کرد: دانشگاه محل تولید علم است برای تولید علم ابتدا باید تفکر نو داشت و برای داشتن فکر جدید باید محیط دانشگاه از امنیت کافی برخوردار باشد تا فکر استاد و دانشجو در همه گستره‌های علمی بتواند جولان داشته باشد تا راه‌های جدید و نبوغ فکری ایجاد شده و بتواند در پیشرفت کشور گام‌های موثری داشته باشد که این امر نیاز به استقلال دارد و نباید به هر وسیله‌ای جلوی ذهن استاد و دانشجو بسته شود که این بازرسی‌ها باعث از بین رفتن این پدیده خواهد شد.

وی با بیان اینکه این بازرسی‌ها استقلال علمی، استقلال فکری، امنیت جانی دانشمندان را تهدید می‌کند و از طرفی قدرت مانور و عمل دانشجویان را محدود می‌کند، تصریح کرد: این بازرسی‌ها خود باوری ما را تهدید و نوآوری را از ما می‌گیرد.

وی اظهار کرد: به گفته رهبری در هر رویارویی دیپلماتیک دو میدان وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرد. میدان اصلی که میدان واقعی است، عمل و تولید دارایی است و میدان دیپلماسی و سیاست که عرصه تبدیل این دارایی‌ها به امتیاز و تامین منافع است و امروز بازرسی‌ها دانشگاه‌ها را که عرصه اولیه و اصلی تولید دارایی هستند را به نشانه رفته اند و فرعون وار می‌خواهند موسی را در گهواره از بین ببرند و مطمئن باشید که با از بین رفتن این میدان حتما در دیپلماسی و سیاست نیز شکست می‌خوریم.

وی گفت: مسئولانی که خود از همین مردم هستند بدانند امنیت ملی ما را شهریاری‌ها تضمین کردند چراغ خانه‌های این مرز و بوم به همت علی محمدی ها، احمدی روشن‌ها و دیگر شهدای این مرز و بوم روشن است حال اگر شما به رضایت قاتلان این شهدا برای رسیدن به امنیت دل خوش کرده اید باید بگوییم که سخت در اشتباه هستید چرا که در قرآن کریم خداوند فرموده اند و هرگز یهود و نصاری از تو راضی نشود تا اینکه از آن پیروی کنی.

استاد دانشگاه شهیدبهشتی گفت: با امید به کمک پروردگار متعال ما اجازه نمی‌دهیم که سرمایه‌های علمی این کشور و میراث گران بهای شهدای عزیزمان توسط جاسوسان بازرس نما شناسایی شوند تا فردا به جای شادمانی حاصل از موفقیت آنان در سوگ از دست دادن شان بنشینیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار