همکار شهید احمدی روشن با تاکید براینکه آموزش عالی ما نیازمند به یک انقلاب است، گفت: اگر آلوده به مقالات ISI و کار کردن برای خارجیها شدید در ایمان و بصیرت خود شک کنید فقط نگویید که من چرا امام حسین را نمیبینم و چرا شهید نمیشوم؟
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مهدی زاده از همکاران شهید مصطفی احمدی روشن در سایت هستهای نطنز امروز در کنگره ملی مصطفی شهید که به مناسبت هفتمین سالگرد شهادت شهید مصطفی احمدی روشن در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد گفت: هر سال در ایام شهادت شهید احمدی روشن یک فتنه از سر مردم ایران برداشته میشود امسال هم امیدوارم این هجمههای سیاسی، فرهنگی و اقتصادی که علیه کشورمان است نیز برداشته شوند البته این هجمهها بیشتر جنبه داخلی دارند، چون خارجیها زورشان به ما نمیرسد در هر حال دولتهای مختلف به شکلی تلاش کردند تا نظام را با مشکل مواجه کنند، اما جوانانی مانند شهید احمدی روشن نگذاشتند. امیدواریم که یک دولت صالح و خوب جایگزین شود.
وی با بیان اینکه برگزاری کنگره ملی مصطفی شهید با گفتمان جوان مومن انقلابی یعنی اینکه ما باید بصیرت داشته باشیم و کشور را سالم، صالح و پرتلاش به دست امام زمان برسانیم افزود: امسال گنگره ملی شهید مصطفی احمدی روشن در خواستگاه علمی این شهید و در دانشگاه شریف برگزار شده است.
مهدی زاده با بیان اینکه جوانان مومن و انقلابی چاره کشور ما برای نجات از هر گونه فتنه انگیزی داخلی و خارجی است افزود: جهاد فعالیتی است که در مقابل یک دشمن رودرو انجام میشود و این جهاد به صورت رودرو در سایت هستهای نطنز با آن همه فضای امنیتی اتفاق افتاد.
همکار شهید مصطفی احمدی روشن با بیان اینکه پروژه دانشگاه این شهید در دانشگاه صنعتی شریف منجر به تاسیس یک کارخانه شده و الان این کارخانه در حال خدمت به مردم است افزود: به ما میگویند باید مقاله ISI برای مقاطع تحصیلات تکمیلی بنویسید بنده معتقدم مقاله ISI یعنی این که اسرار کشور خود را به دشمن بدهیم و این یعنی خدمت به صهیونیسم در هر حال امروز شاهدیم رئیس جمهور دست وزیر خود را میگیرد و میگوید او ۴۸ مقاله ISI گرفته است.
وی با تاکید براینکه آموزش عالی ما نیازمند به یک انقلاب است و این انقلاب را باید شما دانشجویان که در دانشگاه صنعتی شریف تحصیل میکنید رقم بزنید افزود: اگر آلوده به مقالات ISI و کار کردن برای خارجیها شدید در ایمان و بصیرت خود شک کنید فقط نگویید که من چرا امام حسین را نمیبینم و چرا شهید نمیشوم؟
مهدی زاده با اشاره به حضور شهید مصطفی احمدی روشن در سایت هستهای نطنز افزود: شرایط سایت نطنز بسیار بسیار پیچیده بود به گونهای که در شب انجام غنی سازی ۳ و نیم درصد میگفتند قرار است اسرائیل سایت را بزند از طرفی فشار داخلی و خطر حمله منافقین نیز وجود داشت و این در شرایطی بود که آن زمان وضعیت سایت نطنز خیلی بالا نبود. همکار شهید مصطفی احمدی روشن با اشاره به انفجار در انبار باطریهای ماشینهای سانتریفیوژ سایت هستهای نطنز گفت: همان روز آقای صالحی گفتند که ما یک مانور هستهای اجرا کرده ایم. وی با بیان اینکه برای تولید ویروس استات نت شرکت مایکروسافت، زیمنس و سرویسهای جاسوسی MI۶ موساد و سیا پای کار آمدند و توانستند با کمک عوامل داخلی خود این ویروس را در تاسیسات هستهای وارد کنند افزود: البته کسی از این عوامل داخلی هنوز دستگیر نشده اند و هیچ کسی هم سراغ آنها را نگرفته است. مهدی زاده تصریح کرد: وقتی ویروس استات نت را به جان سانتریفیوژها انداختند توانستند ۴ تا ۵ هزار سانتریفیوژ را نابود کنند. همکار شهید مصطفی احمدی روشن از ایجاد زیرساختهای سایت نطنز به عنوان یکی دیگر از جهادهای شهید مصطفی احمدی روشن نام برد و افزود: این اتفاق زمانی افتاد که قرارداد سعدآباد امضا شد و نهایتا مصطفی را در سال ۸۵ به خاطر غنی سازی ۳ و نیم درصد اخراج کردند.
وی با بیان اینکه جهاد، محرومیت، شب نخوابیدن و زور شنیدن دارد، ولی در جهاد زیر بار زور رفتن به معنای هیهات من الذله است افزود: یک کار دیگر محرمانه شهید مصطفی احمدی روشن حضور در ستاد تدابیر ویژه سازمان انرژی اتمی بود البته خیلیها به خصوص دولتیها زورشان میآید بگویند مصطفی یک دانشمند بود در هر حال وقتی او رفت یک خلا بزرگ در انرژی هستهای ما ایجاد شد و هیچ کس نمیتواند این خلا را انکار کند.
مهدی زاده اظهار کرد: یکی دیگر از جهادهای شهید مصطفی احمدی روشن این بود که برای ساخت روغن مخصوص سانتریفیوژها با یک شهرک صنعتی کنار دانشگاه قراردادی را منعقد کرده بود، اما اولین کاری که رئیس سازمان انرژی هستهای کرد این بود که این قرارداد را فسخ کرد و این در حالی بود که این قرارداد تا ساخت نمونه اولیه نیز پیش رفته بود.
همکار شهید مصطفی احمدی روشن اظهار کرد: مصطفی و دوستانش میدانستند اگر مشکل ویروس استات نت را حل کنند حتما تلفات میدهند به همین دلیل بچهها منتظر بودند ابتدا اعلامیه کدام یک از آنها را روی دیوار میچسبانند.