آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۰۳۱۷
در دیدار با امیر کویت؛

فرستاده سازمان ملل در یمن، کمک کویت برای توقف جنگ را خواستار شد

فرستاده سازمان ملل در یمن که به کویت سفر کرده است، با «صباح الأحمد الجابر الصباح» امیر کویت دیدار کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «مارتین گریفیس» فرستاده سازمان ملل در یمن امروز یکشنبه در کویت با صباح الاحمد الجابر الصباح دیدار کرد و وی را در جریان آخرین تحولات و تماس‌های مربوط به بحران یمن قرار داد.

گریفیس ضمن قدردانی از حمایت‌های امیر کویت از تلاش‌های سازمان ملل در تحقق صلح جهانی، تصریح کرد: «به عقیده من بدون مساعدت کویت و بهره بردن از تجربیات آن، ما در توقف جنگ در یمن و پیدا کردن راه‌حل سیاسی برای آن موفق نخواهیم شد.»

خبرگزاری کویت (کونا) گزارش کرد که فرستاده سازمان ملل در یمن همچنین به ایفای نقش کویت و تلاش‌های آن در خصوص بحران یمن اشاره کرد و افزود که کویت دو سال پیش نیز به مدت ۱۰۰ روز میزبان مذاکرات صلح طرف‌های یمنی بود.

وی افزود: «علی رغم اینکه مذاکرات یاد شده به توافق صلح منتهی نشد، اما مسیر صلح را مشخص کرد و ما امیدوار هستیم که طی ماه آینده به این صلح دست یابیم.»

فرستاده سازمان ملل در یمن همچنین، کویت را محور اصلی برای صلح در یمن توصیف کرد.

دیدار گریفیس با امیر کویت در حالی است که وی هفته گذشته نیز با مقامات دولت مستعفی یمن در عربستان سعودی دیدار کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار