آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۰۷۱۲

دی‌میستورا: دیدارم با نمایندگان ترکیه، روسیه و ایران مفید بود

فرستاده سازمان ملل به سوریه امروز (سه‌شنبه) از نشست خود با کشور‌های ضامن آتش‌بس در سوچی پیرامون «کمیته قانون اساسی» قدردانی کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، استفان دی‌میستورا، فرستاده سازمان ملل به سوریه گفت، دیدارش با نمایندگان کشور‌های ضامن آتش‌بس در سوریه (ترکیه، روسیه و ایران) مفید بود و مساله کمیته قانون اساسی سوریه مورد بررسی قرار گرفت.

دی‌میستورا پس از این دیدار در جمع خبرنگاران گفت: هم‌اکنون رایزنی‌ها درباره کمیته قانون اساسی را به پایان رساندیم و نشست خوب و مفیدی بود.

یک منبع آگاه در هیئت ایران شرکت‌کننده در این نشست گفت، دی‌میستورا با کشور‌های ضامن آتش بس استاندارد‌های انتخاب نمایندگان طرف‌های مختلف در کمیته قانون اساسی سوریه را مورد بحث و بررسی قرار داد و گزارشی از لیست این کمیته ارائه کرد که هنوز نهایی نشده است.

دفتر دی‌میستورا تاکید کرد، که رایزنی‌هایی با نمایندگان کشور‌های ضامن درباره کمیته قانون اساسی سوریه در ابتدای سپتامبر در ژنو برگزار خواهد شد.

در این بیانیه آمده است، دی‌میستورا با نمایندگان سه کشور ایران، روسیه و ترکیه مذاکرات رسمی را با هدف آغاز تدوین لوایح قانون اساسی سوریه در اوایل سپتامبر در ژنو آغاز خواهد کرد.

روز دوشنبه دهمین دور از مذاکرات سوچی پیرامون بحران سوریه با حضور هیئت‌هایی از کشور‌های روسیه، ترکیه و ایران و سازمان ملل، دو هیئت از دولت سوریه و مخالفان آغاز شد. آمریکا با حضور در این مذاکرات به عنوان ناظر مخالفت کرده است.

همچنین هئیت دولت سوریه به ریاست بشار جعفری امروز در نشستی با دی‌میستورا دیدار کرد.

جعفری تاکید کرد: مذاکرات امروز دور دهم نشست آستانه تعیین کننده خواهد بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار