آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۱۲۴۵

ایران حمله انتحاری در افغانستان را محکوم کرد

سخنگوی وزارت امور خارجه حمله انتحاری امروز در مرکز استان پکتیای افغانستان را به شدت محکوم کرد.
ایران حمله انتحاری در افغانستان را محکوم کرد
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، بهرام قاسمی ضمن ابراز همدردی با دولت، ملت و بازماندگان این جنایت تروریستی که ده‌ها کشته و مجروح برجای گذاشت، گفت: تروریسم وارداتی و تحمیلی به ملت افغانستان بدنبال تفرقه از طریق ایجاد ناامنی کور در میان ملت این کشور است که قطعا با هوشیاری و درایت دولت کابل این توطئه شوم خنثی خواهد شد و آمران و عاملان این خباثت بی حد و مرز پاسخگوی جنایات خود خواهند بود.
وزارت کشور افغانستان اعلام کرد که در حمله تروریست‌های انتحاری به مسجد «امام زمان» واقع در ولایت پکتیا در شرق افغانستان حین برگزاری مراسم نماز جمعه ۳۱ نفر کشته و ۸۱ نفر دیگر زخمی شدند.
بنا به این گزارش، مهاجمان نخست محافظان مسجد را به گلوله بستند و سپس وارد مسجد شده و به نمازگزاران حمله کردند.
گروه طالبان ساعتی پس از این حمله با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد که آن‌ها در این حمله دست نداشته اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار