معاون سابق شهرداری تهران گفت: شهرداری در دوره قبل به هیچ حزبی کمک نکرده است و کمک به هیئتهای مذهبی جزء اختیارات است که مدیریت فعلی هم انجام داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ناصر امانی، معاون سابق شهردار تهران، در پاسخ به اظهارات یکی از اعضای شورای شهر گفت: تا کی میخواهید با کلی گویی و اغراق در گزارشات خلاف واقع مردم تهران را سرگرم کنید؟ بفرمایید در یک سال گذشته کدام مشکل شهر و شهروندان را حل کرده اید؟
امانی گفت: شهرداری تهران در دوره قبل به هیچ حزبی کمک نکرده است و این ادعا کذب محض است. اما کمک به مساجد و هیئتهای مذهبی جزء اختیارات شهرداری است کما اینکه خود این آقایان تنها در یک مورد، اخیرا دو میلیارد تومان به یکی از مساجد خاص تهران کمک نقدی کردند که البته کاری نیکو و پسندیدهای است، ولی چرا کاری که خود انجام میدهند برای دیگران به عنوان تخلف و دخالت در امور کشور تلقی میکنند؟
وی افزود: آقایان گزارش دهند در بودجه سال ۹۷ شهرداری تهران چه میزان کمک به مساجد پیشبینی و تصویب شده است اگر اشکال دارد و شهرداری نباید به مساجد کمک کند این اعتبارات را کجا هزینه میکنند؟
معاون سابق شهرداری تهران یادآور شد: شورای پنجم چه برنامهای برای شهر دارد؟ کدام معضل اساسی شهر در یک سال گذشته حداقل در دستور شورای شهر قرار گرفته است؟ در حوزه آلودگی هوا و ترافیک درآمدهای پایدار، مدیریت یکپارچه شهری یا مدیریت بحران چه برنامهای دراند؟
امانی اضافه کرد: مردم تهران خود بخاطردارند در دوره قبل تمامی پروژهها فعال بوده و هر هفته شاهد افتتاح یک یا چند پروژه در مقیاس منطقهای و فرامنطقهای بودیم، اما در یک سال گذشته پروژهها تعطیل شدهاند، به عنوان مثال خط ۶ و ۷ مترو که پس از افتتاح و بهره برداری در دوره قبل در یک حرکت سیاسی تعطیل و پس از یک سال با همان اشکالات مورد ادعای قبلی دوباره افتتاح کردید، یا پایانه حمل و نقل شرق که ۹۵ درصد در دوره قبل پیشرفت فیزیکی داشت و فعلاتعطیل شده است
معاون سابق شهردار تهران گفت: بدهکاری به سیستم بانکی برای تکمیل و افتتاح به موقع پروژههای شهری به ویژه خطوط ۶ و ۷ مترو و بزرگراههایی مثل امام علی و صدربه عنوان نقطه قوت مدیریت سابق شهری تلقی میشود ضمن اینکه بزرگ کردن اعداد ازجمله بدهی شهرداری تهران یا پروژههای ناتمام و نجومی کردن آنها شیوه تندروهای افراطی اصلاح طلب است و به هیچ وجه واقعیت ندارد.
امانی در ادامه یادآور شد: کمیته تخصیص منابع مصوبه برنامه دوم پنج ساله شهرداری تهران بوده که مجموعهای است قانونی و بر اساس اولویتها منابع را تخصیص میداده و نماینده ناظر شورای شهر هم در آن حضور داشته و همه صورتجلسات آن را امضا کرده است.
وی گفت: اگر کل بودجه سال ۹۶ شهرداری در ۵ ماهه اول هزینه و تخصیص یافته است بعد از شهریور پارسال آقایان شهرداری را چگونه اداره کردند؟ با چه بودجه ای؟ در این صورت برای هفت ماه بعد یا باید لایحه متمم بودجه را تصویب میکردند یا هفت ماه فاقد عمل کرده اند که خلاف قانون است و باید پاسخگوی نهادهای نظارتی و حسابرسی شهرداری باشند
معاون شهردار سابق در پایان گفت: آقایان به جای اتهامزنی و کلیگوییهای پر ابهام پس از یکسال بفرمایند به کدام وعده خودکه هنگام انتخابات به مردم تهران دادند عمل کردند و کدام مشکل شهر و شهروندان را حل نمودند؟