آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۲۲۷۵
مرندی در گفتگو با خبرگزاری دانشجو:

آمریکایی‎ها همزمان از «تحریم» و «عملیات روانی» استفاده می‎کنند/ اختلاف آمریکا با اتحادیه اروپا به نفع ماست

یک کارشناس مسائل سیاست خارجی گفت: تحریم و ایجاد جو روانی دو ابزاری است که آمریکایی‌ها به طور هم زمان برای لطمه زدن به مردم ایران از آن استفاده می‌کنند.
سیدمحمد مرندی، کارشناس مسائل سیاست خارجی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص اعمال دور جدید تحریم‌های آمریکا علیه ایران از امروز و تاثیر آن بر اوضاع اقتصادی کشور گفت: آمریکایی‌ها به خاطر شرایط نامساعد جهانی شان و اینکه با کشور‌های متعدد درافتادند به دنبال ایجاد یک جو حق به جانب در جهان هستند.

وی با اشاره به اختلافات آمریکایی‌ها با اتحادیه اروپا، مکزیک، کانادا، چین و روسیه گفت: این اتفاقات آمریکایی‌ها را منزوی کرده و البته این انزوای آمریکا به نفع ما خواهد بود.

مرندی افزود: خروج آمریکا از برجام به انزوای بیش از پیش آمریکا دامن زده است. البته آمریکا مثل گذشته نیست و چین و روسیه به دلیل برخورداری از اقتدار بیشتر قدرت برتر در جهان را دارند.

این کارشناس مسائل سیاست خارجی در خصوص اینکه آیا تحریم‌های آمریکا علیه ایران بیشتر جنبه روانی دارد یا اقتصادی گفت: شبکه‌های فارسی زبان و گروه‌ها و کانال‌های مختلف با هماهنگی یکدیگر در جهت تضعیف قوای فکری مردم ایران عمل می‌کنند به عنوان مثال انگلیس که به ظاهر از برجام خارج نشده است در جنگ روانی کاملا در جبهه آمریکا قرار دارد و این مسئولیت را به عهده دارد تا مردم ایران را بترساند و فضای روانی جامعه را تحریک کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: تحریم و ایجاد جو روانی دو ابزاری است که آمریکایی‌ها به طور هم زمان برای لطمه زدن به مردم ایران از آن استفاده می‌کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار