آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۳۸۹۵
رئیس اداره تغذیه دانشجویی صندوق رفاه:

دانشگاه‌ها در زمینه تغذیه دانشجویی رتبه‌بندی می‌شوند

رئیس اداره یارانه‌ها و تغذیه دانشجویی صندوق رفاه گفت: قرارداد‌های دانشگاه‌ها در زمینه تغذیه دانشجویی رتبه‌بندی می‌شوند و به دانشگاه‌هایی که قرارداد‌های ضعیف دارند، توصیه‌های لازم صورت می‌گیرد.

به گزارش دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، سی و چهارمین نشست کارگروه کنترل و نظارت تغذیه دانشجویی دانشگاه‌های کشور با حضور حسن جعفری، رئیس اداره یارانه‌های تغذیه دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فنآوری، علی‌اکبر کجباف، معاون دانشجویی دانشگاه اصفهان و دبیر منطقه شش دانشگاه‌های کشور، پژمان طهماسبی، معاون دانشجویی دانشگاه شهرکرد و جمعی از روسای ادارات تغذیه و کارشناسان تغذیه دانشجویی مناطق ۱۳ گانه دانشگاه‌های کشور در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.


پژمان طهماسبی در این نشست ضمن خیرمقدم و ابراز خرسندی از میزبانی دانشگاه گفت: سی و چهارمین نشست کارگروه کنترل و نظارت تغذیه دانشجویی دانشگاه‌های کشور طی دو روز با هدف سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی و ارتقای سطح کیفی آشپزخانه‌های دانشگاه‌های کشور برگزار شده و هدف این کارگروه برنامه‌ریزی دقیق برای برطرف کردن مشکلات در این حوزه است.

حسن جعفری، رئیس اداره یارانه‌ها و تغذیه دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فنآوری نیز در این نشست گفت: کارگروه کنترل و نظارت تغذیه دانشجویی دانشگاه‌های کشور توسط صندوق رفاه دانشجویان تشکیل‌ شده است و جلسات متعددی دارد که سی و چهارمین آن در دانشگاه شهرکرد در حال برگزاری است.

جعفری در ادامه افزود: این کارگروه کار‌های مختلفی از جمله قرارداد تیپ دانشجویی، قرارداد خرید، طبخ و توزیع غذا با پنج آیین‌نامه تخصصی در حوزه بهداشت، آنالیز غذا، شیوه‌نامه پخت و نیروی انسانی را تدوین کرد که به تمام دانشگاه‌ها ابلاغ شد، از دیگر کار‌های انجام شده در این کارگروه است و آشپزخانه‌هایی که از لحاظ تجهیزات و فضا، دچار مشکل بودند و در سطح سه قرار می‌گرفتند با بودجه تخصیص یافته که ۵۰ درصد با کمک صندوق رفاه دانشجویان و۵۰ درصد دیگر از اعتبار خود دانشگاه‌ها تامین می‌شود، در تابستان امسال ارتقا پیدا کرده و به سمت صنعتی شدن حرکت کنند.

وی گفت: ما در این کارگروه قصد داریم قرارداد‌های دانشگاه‌ها در زمینه تغذیه دانشجویی را رتبه‌بندی کنیم و ببینیم که دانشگاه‌ها از لحاظ بستن نوع قرارداد چگونه عمل می‌کنند تا بتوان به دانشگاه‌هایی که قرارداد‌های ضعیف دارند، توصیه‌های لازم صورت پذیرد.

رئیس اداره یارانه‌ها و تغذیه دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فنآوری خاطرنشان کرد: از برنامه‌های آینده این کارگروه بررسی سیستم‌های کنترل تغذیه دانشجویان است تا دانشگاه‌های که ازلحاظ سیستم کنترل تغذیه‌ای در سطح خوبی قرار ندارند را شناسایی کنیم و برای آن‌ها بسته‌های آموزشی تدوین کنیم.

علی اکبر کجباف نیز در این نشست مطرح کرد: سی‌وچهارمین نشست کارگروه تغذیه دانشجویی دانشگاه‌های کشور که از سوی صندوق رفاه با هدف بررسی مباحث پیرامون تدوین قرارداد تیپ تغذیه و نحوه نظارت بر قرارداد تغذیه و سامان‌دهی امور مربوط به غذاخوری دانشجویی در بخش غذای دانشجویی و رستوران‌های مکمل در دانشگاه شهرکرد برگزار می‌شود، در راستای تدوین مطالبی است که در این کارگروه به‌صورت تخصصی انجام می‌شود و به دنبال تدوین محور‌های موردبررسی در این کارگروه هستیم تا در شصت و دومین نشست معاونین دانشجویی دانشگاه‌های کشور که در شهریور برگزار خواهد شد، نهایی شوند و جهت اجرا به دانشگاه‌ها ابلاغ شوند.


وی یادآور شد: دراین راستا کمیسیون‌های پنج‌گانه در نشست معاونین که در شهریورماه برگزار می‌شود، تشکیل‌شده است که یکی از این کمیسیون‌ها به منطقه شش و ده محول شده که پیرامون مسائل و مشکلات مالی و بودجه‌ای حوزه دانشجویی بحث می‌کند و محور‌های ده‌گانه موردبحث در این کمیسیون، امروز نیز در این کارگروه موردبحث و تبادل‌نظر قرار گرفت و دیدگاه‌ها و پیشنهاد‌ها در بخش دانشجویی در زمینه قرارداد و در زمینه تعدیل و صرفه‌جویی در راستای اجرای اقتصاد مقاومتی مطرح و مورد بحث بررسی قرار گرفت تا پس از نهایی شدن در نشست معاونین جهت اجرا به دانشگاه‌ها ابلاغ شود.


گفتنی است، این کارگروه روز‌های ۲۳ و ۲۴ مردادماه با حضور یک تیم از صندوق رفاه دانشجویان و روسای ادارات تغذیه دانشگاه‌های کشور در دانشگاه شهرکرد برگزار می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار