آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۴۷۵۴
طهرانچی در پاسخ به دانشجو:

دانشگاه در ۱۰ سال گذشته برای جوانان کاری نکرده‌/ دانشگاه آزاد باید تحول ایجاد کند

سرپرست دانشگاه آزاد گفت: مهمترین مشکل ناکارآمدی آموزش عالی کشور است و در واقع کارآمدی دچار مشکل شده است نه کیفیت.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، طهرانچی، سرپرست دانشگاه آزاد در نشست خبری خود در محل سازمان مرکزی این دانشگاه در پاسخ به خبرگزاری دانشجو گفت: آموزش عالی ما در کارآمدی با مشکل مواجه است و با توجه به اینکه ایران جزء ۱۰ کشور اول جمعیت دانشجویی جهان قرار دارد اما نتوانستیم برای اشتغال فارغ التحصیلان و اشتغال دانش بنیان فعالیتی انجام دهیم و بر این اساس چگونه انتظار داریم امید به جوانان ما بازگردد.

وی با بیان اینکه اگر ما نتوانیم برای اشتغال دانش بنیان با رویکرد جدید برنامه داشته باشیم امید به جوانان برنمی گردد، افزود: در هر حال مردم نسبت به ۱۰ سال گذشته دانشگاه‌ها به ما پالس منفی می‌دهند و می‌گویند شما نتوانسته اید برای جوانان فکری کنید با این وجود دانشگاه آزاد باید این تحول را ایجاد کند از این رو این کار باید در دانشگاه آزاد اصلاح شود، چون جوانان این دانشگاه با پرداخت هزینه‌ای که دارند این مسائل را متوجه می‌شوند.

طهرانچی همچنین در پاسخ به سوال دیگر خبرگزاری دانشجو در خصوص ماموریت‌ها و برنامه‌های محول شده به خود در جلسه هیئت امنا گفت: بنده باید برنامه راهبردی دانشگاه را ظرف سه هفته آینده برنامه را آماده و در جلسه ماه آینده هم امیدوارم که این برنامه‌ها مصوب شوند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار