کد خبر:۷۰۵۳۹۰
در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو» مطرح شد

واكنش وزارت آموزش و پرورش به تبليغات غير واقعي موسسات كنكور در رسانه‌ملی

رئیس مركز اطلاع‌رسانی و روابط عمومي گفت: بسياري از تبليغات موسسات كنكور در رسانه ملي، فاقد مجوز وزارت آموزش‌وپرورش است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو،مرتضی نظری رئیس مركز اطلاع‌رسانی و روابط عمومي در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو،  مطرح كرد: بسياري از تبليغات موسسات كنكور در رسانه ملي، فاقد مجوز وزارت آموزش‌وپرورش است.

 مرتضي نظري با اشاره به رواج يك رويه غیراخلاقی در فضاي تبليغات كنكور، اظهار داشت: دانش آموزان عزيز ما در سراسر كشور به‌ویژه در مناطق محروم با تلاش خودشان و زحمات معلمان، كادر مدرسه و خانواده‌ها به موفقیت‌ و رتبه هاي چشمگير تحصيلي به‌ویژه در آزمون ورود به دانشگاه دست پيدا كردند و موفقیت‌های تحسین‌برانگیزی را كسب كردند، اما موسساتي كه نگاه تجاري به آموزش‌وپرورش دارند، موفقیت‌های دانش آموزان را به نام خودشان ثبت و مصادره می‌کنند.

وي افزود: گزارش‌هایی به دست ما رسيده است كه بعضاً اين مؤسسات با شگردهاي مختلف و روش‌های فريبنده حتي به بعضي از خانواده‌ها پيشنهاد پرداخت وجه داشته و دانش آموزان را متقاعد می‌کنند تا موفقيت خودشان كه محصول تلاش صادقانه معلمان شريف كشور، خانواده‌های آنان و كادر مدرسه بوده است را به نام اين مؤسسات ثبت و ضبط كنند و بگويند ما از محصولات، CD ها و کتاب‌های كمك درسي اين مؤسسات استفاده كرديم و توانستیم رتبه‌های تک‌رقمی در كنكور كسب كنيم .

نظري با تاكيد بر پيگيري اين موضوع از طريق مراجع قانوني، تصريح كرد: برخي رسانه‌ها اقدام به انتشار تبليغات و اخبار دروغ و غير واقعي در سطح وسيع می‌کنند كه وزارت آموزش و پرورش اين موارد را به جد پيگيري مي كند.

رئیس مركز اطلاع‌رسانی و روابط عمومي تاكيد كرد: انتظار وزارت آموزش‌وپرورش و همه دلسوزان تعليم و تربیت و كساني كه در فرايند موفق شدن دانش آموزان عزيز سهم دارند، اين است كه تأمل كنند آيا موفقیت‌های دانش آموزان و افتخارآفرینی‌های آنان را بايد يكسره براي مؤسسات كنكور دانست؟

وي همچنين افزود: از صداوسیما درخواست می‌کنیم در انتشار و بازنشر چنين تبليغاتي تأمل بيشتري كند.

نظري با اشاره به نامه اخير وزير آموزش و پروش به علي عسگري، رئیس رسانه ملي تأکید كرد: وزير آموزش‌وپرورش طي نامه اي خواهان توقف پخش و انتشار تبليغات غيرواقعي و نادرست مؤسسات تست وكنكور شده است.

رئیس مركز اطلاع‌رسانی و روابط عمومي با استناد به مصوبه صريح شوراي عالي انقلاب فرهنگي خاطرنشان كرد: تبليغات و پخش هرگونه محتواي تبليغاتي منوط به تائید دستگاه ذی‌ربط است كه در اين زمینه وزارت آموزش‌وپرورش از پیش‌دبستانی تا پايان دوره متوسطه بر تمام محتواهاي آموزشي و تبليغاتي كه قرار است از رسانه ملي پخش و منتشر شود، بايد نظارت داشته باشد.

وي در ادامه گفت: بسياري از تبليغات آموزشي كه شاهد پخش آن در رسانه ملي هستيم، فاقد مجوز وزارت آموزش‌وپرورش است و همان‌طور كه وزارت آموزش و پرورش در سال‌های گذشته هم تقاضاي توقف اين تبليغات را داشته، اميدواريم امسال كه روابط خوبي با رسانه ملي داريم، شاهد همكاري براي ساماندهي و حتی‌الامکان توقف اين تبليغات غیرواقعی باشيم.

گفتني است سيد محمد بطحايي وزير آموزش‌وپرورش طي نامه‌ای به علي عسگري، رئیس سازمان صداوسیما، خواسته تا به‌منظور ساماندهي تبليغات مؤسسات و مراكز آموزشي و پرورشي غيردولتي مطابق ماده 7 مصوبه 483 شوراي عالي انقلاب فرهنگي، ضمن رعايت ضوابط و مقررات، از پخش آگهی‌های مراكز و مؤسسات آموزشي بدون معرفی‌نامه و تأییدیه وزارت آموزش‌وپرورش جدا خودداري گردد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار