آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۷۱۱۱
وزیر خارجه ژاپن:

توکیو به تلاش برای دریافت معافیت از تحریم نفتی ایران ادامه خواهد داد

«تاروکونو» گفت: در میان نگرانی‌های مربوط به قطع واردات نفت از ایران، توکیو به تلاش برای دریافت معافیت از تحریم‌های نفتی ایران ادامه خواهد داد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو،تاروکونو، وزیر خارجه ژاپن امروز گفت: در میان نگرانی‌هایی که برای به صفر رسیدن خرید نفت ژاپن از ایران در ماه‌های آینده وجود دارد، توکیو به تلاش برای دریافت معافیت از تحریم‌های نفتی ایران ادامه خواهد داد.

به گزارش خبرگزاری کویت، وی به خبرنگاران گفت: «ژاپن حجم واردات نفت از ایران را پیش و بعد از توافق هسته‌ای افزایش نداده است. ژاپن باید از تحریم‌ها معاف شود.»

این مقام ژاپنی افزود: «ما مصرانه به مذاکره با دولت آمریکا ادامه خواهیم داد.»

آمریکا از ژاپن و دیگر هم پیمانانش خواسته تا 4 نوامبر واردات نفت از ایران را به طور کامل قطع کنند. این کشورها، اتحادیه اروپا، چین، کره جنوبی، هند و ترکیه هستند.

ژاپن از قدیم با ایران روابط دوستانه ای داشته است و 5 درصد واردات نفت این کشور را ایران تامین می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار