آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۷۳۴۵

اردوغان: از خرید اس ۴۰۰ پشیمان نیستیم

رجب طیب اردوغان به تهدید‌های آمریکا برای ممانعت از مجهز شدن ترکیه به سامانه دفاع موشکی اس-۴۰۰ روسیه واکنش نشان داد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری آناتولی، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه روز گذشته [جمعه]ضمن شرکت در مراسم فارغ التحصیلی دانشجویان رشته‌های افسری گفت: ترکیه به زودی دو سامانه دفاع موشکی اس-۴۰۰ را پیش از زمان برنامه ریزی شده از روسیه دریافت می‌کند.

وی افزود: «آنکارا به دنبال منافع خود است و به رغم اقدامات کسانی که سعی دارند هم کشور و هم منطقه ما را بر اساس دستور کار خودشان پیش ببرند، تلاش می‌کنیم تا به همه اهدافمان برسیم».

اردوغان در واکنش به تهدید‌های آمریکا برای ممانعت از مجهز شدن ترکیه به سامانه دفاع موشکی اس-۴۰۰ روسیه گفت: «ما از تصمیمی که گرفته ایم پشیمان نیستیم».

رئیس جمهور ترکیه روز گذشته اعلام کرد این کشور به سامانه پدافند موشکی روسی اس- ۴۰۰ نیاز دارد و به زودی آن را در اختیار خواهد گرفت. او گفت: توصیف اینکه آمریکا تلاش دارد از پرونده کشیش آمریکایی برای فروپاشی اقتصادی و نظامی ترکیه استفاده کند، غیرممکن است.

در دسامبر ۲۰۱۷، دولت آنکارا اعلام کرد طی توافقی با مسکو، تا اوایل سال ۲۰۲۰، ارتش ترکیه به سامانه دفاع موشکی اس -۴۰۰ روسیه مجهز می‌شود. این در حالی است که در آوریل ۲۰۱۸، مسکو موافقت کرد سامانه اس -۴۰۰ را پیش از زمان برنامه ریزی شده تحویل دهد.

در ماه فوریه سال جاری میلادی، یک مقام آمریکایی که نامی از وی برده نشده است به روزنامه هابرتورک گفت: مجهز شدن ترکیه به سامانه دفاع هوایی اس-۴۰۰ بر روند همکاری این کشور با ناتو اثر منفی خواهد گذاشت و کاخ سفید در این صورت با اقدامات تنبیهی علیه آنکارا، واکنش نشان خواهد دهد.

از سوی دیگر، سنای آمریکا در ماه ژوئن سال جاری میلادی، لایحه‌ای تصویب کرد که به موجب آن فروش هواپیما‌های اف-۳۵ آمریکا به ترکیه ممنوع شد و این اقدام دولت آنکارا را برای راه‌اندازی سامانه دفاع هوایی اس – ۴۰۰ مصمم کرد. همچنین، روابط ترکیه و اتحادیه اروپا به واسطه توقف مذاکرات بر سر عضویت آنکارا در بلوک ۲۸ کشور اروپایی [اتحادیه اروپا]تا حدودی متشنج شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار