بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال برای ۵۰۰ نفر از فارغالتحصیلان دانشگاهی در مناطق زلزلهزده کرمانشاه اشتغال ایجاد میکند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، مدیرعامل بنیاد برکت گفت: بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال برای ۵۰۰ نفر از فارغالتحصیلان دانشگاهی در مناطق زلزلهزده کرمانشاه اشتغال ایجاد میکند.
جعفری افزود: قرارداد این طرح به امضا رسیده و در مرحله شناسایی و تشکیل پرونده برای متقاضیان هستیم و پیشبینی میکنیم اجرای این طرح تا پایان خرداد ۹۸ بهطور کامل به پایان برسد.
مدیرعامل بنیاد برکت که به همراه ودود حیدری، مسئول قرارگاه جهادی خدمترسانی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و سردار رضا شاهویسی، مدیرکل ستاد در استان کرمانشاه که به مناطق زلزلهزده ثلاث باباجانی سفر کرده بود، در مورد اهداف این سفر توضیح داد: با توجه به وقوع زلزله اخیر در ثلاث باباجانی، حسب دستور مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در منطقه حضور پیدا کردیم تا ضمن دیدار با مردم و مسئولان منطقه اگر نیازی به کمکهای فوری امدادی بود، اقدام کنیم که خوشبختانه با توجه به آمادگی قبلی مردم و دستگاههای مسئول و خدمترسان مشکل خاصی مشاهده نشد.
وی با تأکید بر فرهنگسازی دستگاههای ذیربط در رابطه با کیفیت بازسازی مناطق زلزلهزده کرمانشاه تصریح کرد: لازم است کارهای عمرانی در مناطق زلزلهزده با نظارت کافی و رعایت ضوابط و استانداردهای فنی انجام گیرد تا از هدررفت منابع و امکانات جلوگیری شود.
جعفری در رابطه با اهداف این سفر علاوه بر بازدید از مناطق زلزلهزده کرمانشاه تصریح کرد: در حوزه اشتغالزایی طرح مشترکی را با کمیته امداد امام خمینی (ره) دنبال میکنیم که اولویت آن ایجاد اشتغال پایدار برای خانوادههای آسیبدیده از زلزله است، به ویژه خانوادههایی که سرپرست خود را در جریان زلزله از دست دادهاند. خوشبختانه این طرح در بخشهایی مانند دامپرپروری، کسب و کارهای خرد و خانگی و خدمات وارد فاز اجرایی شده است.
مدیرعامل بنیاد برکت افزود: همچنین در جریان این سفر از پروژههای مدرسهسازی بنیاد برکت در استان کرمانشاه نیز بازدید بهعمل آمد. براساس تفاهمنامه منعقده با وزارت آموزش و پرورش قرار است از سوی بنیاد برکت ۱۶ مدرسه با ظرفیت ۲۲۵ کلاس در استان ساخته شود که عملیات اجرایی احداث ۱۰ مدرسه ۱۵ کلاسه آغاز شده و خوشبختانه تکمیل آنها با همکاری سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کل کشور و اداره کل نوسازی استان کرمانشاه با سرعت و جدیت در حال انجام است. پیشبینی میکنیم این ۱۰ مدرسه تا بهمن ماه امسال به بهرهبرداری برسد.
وی از برگزاری جلساتی با مسئولان کمیته امداد امام خمینی (ره)، سازمان تبلیغات اسلامی و دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در جریان سفر خود به این استان خبر داد و عنوان کرد: علاوه بر ایجاد ظرفیت اشتغال برای ۵۰۰ نفر از جوانان تحصیلکرده مناطق زلزلهزده بهزودی عملیات اجرایی تکمیل ۱۰ خانه بهداشت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه آغاز میشود که تلاش داریم تا خرداد ۹۸ این پروژهها به پایان برسند.
جعفری از دیگر اقدامات ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در استان کرمانشاه به تکمیل و تجهیز ۲۰ مسجد در مناطق زلزلهزده با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی اشاره کرد و افزود: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) همچنین نسبت به ساخت و تکمیل ۵۰۰ واحد مسکونی برای خانوادههای محروم مناطق زلزلهزده استان اقدام میکند که این طرح بهزودی اجرایی میشود.
مدیرعامل بنیاد برکت اقدامات اشتغالزایی بنیاد برکت در مناطق زلزلهزده استان کرمانشاه را شامل دو طرح ذکر کرد و اظهار داشت: بنیاد برکت در رویکردی نو و بدیع در کنار اقدامات عمرانی و بازسازی در مناطق حادثهدیده، به فکر اشتغالزایی و ایجاد کسب و کار برای خانوادههای آسیبدیدهی این مناطق است.
جعفری خاطرنشان کرد: در طرح اول که پس از وقوع زلزله کرمانشاه در سال گذشته آغاز شد، ۳۰۰ خانوار شناسایی شدند که تاکنون بحث اشتغال ۲۰۰ خانوار عملیاتی شده و ۱۰۰ خانوار دیگر نیز در مرحله تشکیل پرونده و معرفی به بانک عامل قرار دارند که تا پایان پاییز امسال اشتغال همه آنها محقق میشود. طرح دوم هم، شامل ایجاد اشتغال برای ۵۰۰ نفر از جوانان تحصیلکرده و جویای کار است که اجرای آن تا پایان خرداد ۹۸ بهطور کامل به پایان میرسد.